REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Echipament ultraperformant pentru testarea COVID-19, donat Spitalului Județean Constanța

Echipament ultraperformant pentru testarea COVID-19, donat Spitalului Județean Constanța

Replica API 6 iunie 2020 | 00:59 3937

Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța a fost dotat cu un aparat eCL8000-Automated ECL Immunoassay Analyzer și 1000 de kituri de testare pentru SARS-CoV-2.

Echipamentul de ultimă generaţie a fost achiziționat de grupul GRAMPET și a intrat în posesia SCJU la sfârșitul săptămânii trecute iar săptămâna aceasta a fost instalat și calibrat, făcând parte acum din dotarea Laboratorului de Biologie Moleculară.

Aparatul eCL8000-Automated ECL Immunoassay Analyzer are o viteză de procesare a 86 de teste pe oră și poate da rezultatele în 18 minute. Pentru că beneficiază de o tehnologie mult mai avansată (ECLIA), în afară de teste pentru anticorpi tip IgM si IgG anti SARS-CoV-2, analizorul permite depistarea mai multor afecțiuni, putând fi utilizat pentru realizarea de markeri cardiaci, de inflamație, detectarea hormonilor tiroidieni sau de fertilitate, teste de glicometabolism, metabolism osos, etc.

"Mulțumim Grupului GRAMPET pentru sprijinul acordat. Noul echipament completează paleta investigațiilor pe linie imunologică realizate în cadrul Spitalului Județean Constanța și asigură un plus de acuratețe în diagnosticul și evoluția în timp a bolii", a declarat Ș.L. Dr. Cătălin Nicolae Grasa, managerul SCJU “Sf. Apostol Andrei” Constanța.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nimic la spagarii aia !!! sunt in stare sa il duca la clinicile private!!!
5
0
ba berbecilor,aparatele astea Nu fac nimic singure.Daca ai doctori mengele habarnisti ,trintori si spagari,o sa stea aparatul ala acoperit cu un cearsaf mult si bine.Le.a dat pesedeaua bani grasi moca,asa ca stau doctorii mengele,cind ii apuca cheful de munca stau puna le trece,ca nu o sa dureze toata ziua.
6
0
as vrea sa donez si eu un aparat mai performant decat ce au donat cei de la Grupului GRAMPET, dar nu ma lasa sefii, sunt in puscarie si pana nu ies ei nu am voie sa fac nici o cheltuiala. Asa ca pofta-n cui.
5
2
pizda mamii lor pun spitalul mangalia sa le testeze pacientii trimisi? Inseamna ca ori sunt rai ori sunt prosti.Ori n-au chef sa trateze oameni bolnavi .
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108