REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Economu n-are bani să-și plătească datoriile, dar fii-su deschide firme pe bandă rulantă

Economu n-are bani să-și plătească datoriile, dar fii-su deschide firme pe bandă rulantă

Mirela PASCAL 13 februarie 2023 | 00:00 12873

În ultimii ani, familia Economu din Constanța a fost lovită rău de probleme financiare. Nu scapă bine de o executare, că intră în alta, din pricina obligațiilor contractuale neonorate față de colaboratori. Dacă în decembrie 2022 a fost executat în două dosare diferite, iată că anul 2023 i-a adus noi probleme lui Tudorel Economu.

Economu n-are bani sa-si plateasca datoriile, dar fii-su deschide firme pe banda rulantaTudorel Economu

Familia Economu o ține din executări în executări. Foștii colaboratori îi stau în coastă lui Economu, după ce acesta din urmă nu și-a mai plătit datoriile. În decembrie, firma de salubritate din București, Compania Romprest Service SA, al cărei pachet majoritar este deținut de compania lui Maricel Păcuraru, patronul de la Realitatea TV, a executat firma Deco Foof, și tot în decembrie Enel a demarat procedurile de executare silită pentru a recupera un debit neachitat, fiind încuviinţată executarea silită în temeiul titlului executoriu, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat din titlul executoriu, precum şi a cheltuielilor de executare. În vara trecută, a avut loc vânzarea la licitație publică a unui teren deținut de soții Economu, situat pe strada Prelungirea Bucovinei, în Faleză Nord, aproape de plajă, la cererea Primăriei Constanța, după ce nu și-au mai plătit ratele la un teren achiziționat de la administrația locală, mai exact terenul vizavi de hotel Condor din Mamaia, pe care și-a construit o unitate de alimentație publică. Primăria Constanța a demarat procedurile pentru executarea silită împotriva soților Economu, Mariana și Tudorel, în vederea executării sumei de 1.111.517 euro.

 

N-are bani să-și plătească creditorii… dar fiul și-a deschis două firme

Nici anul 2023 nu a început strălucit pentru afacerist. O societate din București FRISCHEPARADIES S.R.L., cu sediul pe Calea Dorobanți, a dat în judecată firma Deco Food pentru un debit de peste 26.000 lei. Așadar, urmează o nouă executare silită.

Economu este executat și de compania de apă. Pe 9 martie a.c.Judecătoria Sectorului 1 București a admis încuviințarea executării silite formulată de creditoare.

În Deco Food, Tudorel Economu deține 50 % din acțiuni, iar soția lui Mariana 50 %. În timp ce creditorii îi bat la ușă, Economu îi deschide firme fiului Costin. Anul trecut, a fost înființată societatea EMCO Digital Marketing Agency SRL, cu sediul în București,  și cu domeniul de activitate agenții de publicitate. Tot anul trecut, în octombrie, Costin Economu a fondat Nova Matter SRL, unde este asociat împreună cu Marin Alexandru și Marin Cătălin, și care are domeniu de activitate realizarea soft-ului la comandă (software orientat client).

 

Fiica Elena, și ea afaceristă de meserie

Și fiica Elena este mare afaceristă, fiind asociată, alături de fratele și părinții ei, în Fattoria Ristorante SRL. Administratori sunt Elena și Costin Economu. În 2021, societatea a avut cifra de afaceri de 709.748 lei, profit de 1,2 milioane lei și datorii de 376.047 lei.

Economu n-are bani sa-si plateasca datoriile, dar fii-su deschide firme pe banda rulantaElena Economu

Elena Economu a mai fost implicată în ELCO Premium Veg SRL, cu domeniul restaurante, înființată în 2018, cu cifra de afaceri 0, pe care a radiat-o doi ani mai târziu. Singura societate care îi mai aduce profit, sau cel puțin i-a adus în 2021, este Cher One, pe care o ”împarte” cu fratele său Costin. În urmă cu doi ani, a avut profit de peste un milion de lei și datorii de peste 2 milioane de lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai copile tu chiar esti p***t sau tzii cu hotzul,daca eu care sunt tatal fur de sting,trag tzepe si la stat si la privat,practic fur de unde pot si pentru ca sa nu dau bani inapoi le fac firme copiilor si imi ascund bani furati acolo pentru ca dupa capul tau ala sec nu au treaba copiii cu afacerile"paguboase"ale taatalui lor adica ale mele,am spus si repet mai Alex tu ori esti p***t bata de nu stii cum isi ascund hotzi bani pe numele altor persoane de preferat rudele de gradul unu,ori tzii cu hotzi.
2
0
Economu nu are nici funcție publică și nici nu e plătit din bani publici. Doar a vrut sa țepuiască primăria constanța ca să nu plătească datoria pentru care s-a obligat printr-un contract să plătească în rate, ceea ce e mai grav decât sa fii plătit din bani publici. Hai să dea toți țeapă cu terenurile primăriei! Ce bine era dacă primăria uita de datorie, se prescria "fapta" și rămânea cu toți banii. Dacă se întâmpla așa, toată lumea... ce afacerist e Economu!!! Pai țepe știe toată lumea sa dea dacă ai intrare unde trebuie, dar uite că și intrările astea nu țin mult. Dintr-o dată se prăbușește totul în jurul tău și începi să fii hăituit de cei pe care îi pros-tești. Și ce rezultat au avut toate astea? Căderea în dizgrație e cu mult mai obsedantă decât depresia. Suntem tare curioși dacă vreun afacerist din Constanța se mai combina cu Economu la vreo afacere după toate articolele apărute în presă și care scot în evidență educația financiară precară!
4
0
p****l, p****l:) de ce oare scrii tu mereu de economu?
2
0
Ce treaba au copiii care sunt majori, cu parintii? Fiecare cu treaba lui. Ar trebui sa executam silit copiii pentru datoriile parintilor? Fiecare raspunde pentru ce a facut el nu parintii, fratii, bunicii, etc. Daca cei doi copii au o firma care le merge bine, bravo lor. Si pana la urma de ce ne-ar preocupa ce face omul asta? Are vreo functie publica, e platit din buget? Treaba lui daca ii merge bine sau nu. Eu sper sa ii mearga bine si lui si copiilor. Nu il cunosc si nici nu ma intereseaza dar de ce m-as bucura de raul cuiva?
4
3
Mă pufneste râsul ,noi stăm și comentâm iar al de Tudorel,Puflene de care replica tot scrie,sunt bine mersi se plimbă în masini de sute de mii de euro stau probabil la fel în vile de lux,până la urmă bravo lor că știu cum să- și trăiască viața,dacă politicienii pot ei de ce nu.
2
1
alde Economu inca n-au invatat ca una e sa bei pe datorie si alta e sa fii milionar pe datorie.
4
2
Că fața ta-i albă Ca co, ca co, ca cocaina Că fața ta-i albă Ca co, ca co, ca cocaina Că mi-ai luat sufletu' Ca co, ca co, ca cocaina Că mi-ai luat sufletu Ca co, ca co, ca cocaina.
1
1
Prima generație încălțată din Constanța venită de dupa `89. Bijduvenii l-au speriat inclusiv pe Mazăre la escrocherii. Desfrânarea este ideologia bijduvenilor. Huoooo javrelor.....
16
0
Harpia de la Replica de Constanța îl apără pe impostorul Tiriplic - bpnews.ro Hahahaha HARPIA
3
0
Cate minciuni în articolul asta, sa va fie rusineeeeeeeeeeee!!!!!
5
1
Asta-i exprimare, tutoooo?
5
1
Mai proprietarilor de locuinte construite de m*******i din orasul Constantza vindetile daca puteti si mutativa prin vreo localiata la maxim 20 Km de Contanta cumparati acolo o casa si va raman si bani,daca tinetzi la viata voastra caci ati vazut,la turci au cazut mai multe locuinte noi decat vechi pentru ca sau facut fara sa se respecte legile in constructii,ori dezvoltatori imobiliari m*******i si ceilalti au primit aprobari sa construiasca in tot orasul fara sa respecte nici o lege de la primari Mihaies,Radu Mazare,Decebal Fagadau numai spaga sa le vina primarilor,iar cand a venit actualul primar asta sa trezit cu o mafie atat de mare in primaria Constanta ca inloc sa ii dea afara pe oameni lui R.Mazare a preferat sa ia si el spaga si lucrurile sa mearga ca inainte sa vina el primar dupa zicala:"dece sa le faci rau oamenilor ma,mai bine ia si tu spaga si suntem totzi prieteni"caci asa spuneau cei care furau de la stat cu remorca inca de pe timpul lui nea Nicu,aia din agricultura care furau un rucsac de boabe de isi cresteau si ei un porc si zece gaini si ceilalti care lucrau prin alte parti si furau si ei tot asa maruntis cat sa traiasca,despre astia se spunea tot pe timpul lui nea Nicu:"omul de unde munceste de acolo manamca".
6
0
Don funie !
2
2
Ce ti se pregateste , habar nu ai ! Urmeaza rerurnela !
3
1
Ce tot scrieti de hahalerele astea inculte care miros a zer de oaie ? Se vor S***a astea vreodata? Priviti in orasul Cta ce darapanaturi de case au. Cauza? Incultura+zgarcenie!
13
0
Inhamareala !
1
0
Ca ți arșini pi tudorică,îl veadi tutî armînamea,șhi fciorii di suțatî șhi soia.Ca ți arșini pi iel.Niscãntsã fciori zburăscu câ iasti masturlu.Ca ți fcior iasti tudorel,ca ți fcior.
5
0
o fi deranjat pe cineva țăcănitul ăsta de tot apare în ziare
4
3
E bagat mai rau decat asta ! Omu i se spune funie ! Termen de funie maxim 2 ani de acum incolo !
6
1
FRISCHEPARADIES S.R.L. este societatea care furniza mușchi de vită și t-bone pentru restaurant. mai urmează și alți furnizori să-i execute silit pentru neplata facturilor emise. că așa e în tenis când lucrezi cu țepari. trebuie să fii precaut că țeparii afișează o atitudine de așa-ziși afaceriști,dar de fapt ei au în gând de la început să te țepuiască.De-aia trebuie mai întâi sa te uiți pe portalul instanțelor de judecată sa vezi dacă au probleme financiare și pormă să incropești vreo afacere cu astfel de persoane.
15
0
Makkidonii n-au dreptul la viață.Toată viața lor este un șir lung de infracțiuni.Singura soluție este stârpirea lor din societatea actuală.Când un makkidon are probleme cu legea începe să invoce divinitatea.Atât de cinici sunt.
24
5
Nici mak-edonii ăia bătrâni nu mai sunt ce au fost, ba din contră dacă un bătrân are doi băieți și unu este hoț iar celălalt cinstit, fii-su ăla hoț este gione, iar ăla cinstit tivichel, adică cum s-ar zice mai pe r*mânește pentru mak-edonii bătrâni hoțul este băiat deștept, adică "îl duce capul" pe când ăla cinstit este un fraier. Natie de hoți și infatuați.
25
7
Era și cazul să predea odată și odată locuințele celor care au dat banii integral din stadiul de fundație. Dacă nu plătea 1.100.000 € ca să acopere datoria pentru teren nici că făcea actele și i se și "suia" lumea în cap. Din 2017-2018 tot pro-stea lumea că le face acte. Alții ridică cartiere întregi în atâția ani. Totuși sa pierzi atâtea terenuri pentru un rahat de bloc, e ceva pro-stie la mijloc. Caterinca aia de bloc i-a umplut timpul în toți anii ăștia. Naiba știe dacă a meritat. Viața putea fi cu mult mai liniștită și plăcută și fără sa fii dezvoltator imobiliar. Dar când efectul de turmă al ma-kedonilor e fără cale de vindecare, normal că se ajunge la bătăi de cap. Bineînțeles, și când cheltuielile depășesc veniturile, tot pro-stie se numește! Că așa e la mak-edoni, să arate că au!
25
4
Niste parveniti care nu platit taxe si au fraudat statul de cand aveau la fattoria,case de marcat 2 una pt fisc alta la vrajeala tipic neamului lor
20
1
Haida hai cu șprițul în bot mai mereu. Paharul cu alcool omniprezent în toate pozele. Alcoolul o virtute.
21
0
Ce treaba aveati voi cu el! Uite ca termina blocul din Mamaia,uite ca a ramas cu banii,uite ca merge inainte!
4
19
Felicitari, sa fiti iuniti
2
8

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468