REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Edi Iordănescu a refuzat șapte milioane de euro pentru a rămâne la echipa națională

Edi Iordănescu a refuzat șapte milioane de euro pentru a rămâne la echipa națională

Replica API 8 iunie 2022 | 00:00 1334

Edi Iordănescu (43 de ani) a început cu stângul mandatul pe banca echipei naționale a României, însă ofertele continuă să curgă pe adresa sa.

În ciuda rezultatelor sub așteptări de la cârma ”tricolorilor”, Edi Iordănescu rămâne un antrenor foarte dorit în străinătate. Daniel Stanciu, fostul oficial de la FCSB, CFR Cluj sau U Cluj, susține că actualul selecționer a primit o propunere excelentă din punct de vedere financiar de la un club din Emiratele Arabe Unite, însă nici nu a vrut să audă.

Edi Iordănescu a refuzat o ofertă de șapte milioane de euro pentru a rămâne la echipa națională

”Eu am fost martor la momentul în care au început negocierile între Edi Iordănescu și FRF. Până la acel moment, Edi Iordănescu negocia cu o echipă din Arabia Saudită. Era un contract foarte bun. În momentul în care a apărut oferta de la FRF a spus stop!

A spus că pentru el pasul de a merge la echipa națională e o chestie importantă. A fost deschis din prima la a merge la echipa națională, deși știa că lucrurile nu erau perfecte.

În mai, a avut o altă ofertă de la o echipă din Dubai, șapte milioane de euro, contract pe doi ani, clubul plătea clauza de reziliere cu FRF, îl lăsa la aceste patru meciuri și trebuia să înceapă de la 1 iulie. A refuzat din start”, a spus Daniel Stanciu, la Liga Digisport, scrie digisport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vrabia malai viseaza si nebunul balamuc. Nu-s arabii chiar asa tampiti sa arunce cu bani in microcefalul asta, impins in fata de politic.
0
0
Daca asta nu este o vrajeala de-a lui Daniel Stanciu atunci este norocul arabilor si ghinionul romanilor.
0
0
Mai bine accepta si scapam..
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212