REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ei sunt ȘOFERII care transformă STRĂZILE în CIMITIRE! Unii, aproape de comă alcoolică!

Ei sunt ȘOFERII care transformă STRĂZILE în CIMITIRE! Unii, aproape de comă alcoolică!

Replica API 21 martie 2019 | 00:53 316

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cumpăna, la data de 20 martie a.c., au depistat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, care a condus un autoturism, pe raza localității Cumpăna, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, la data de 19 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 58 de ani, care a condus un autoturism, pe Șoseaua Constanței, din municipiul Mangalia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, având totodată expirată valabilitatea autorizației de circulație provizorie. La aceeași dată, patrula mixtă, formată dintr-un polițist al Secției 5 Poliție și un jandarm din cadrul GMJ Constanța, a depistat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ciocârlia au depistat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, care a condus un autoturism, pe raza localității, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In atentia primarului orasului Cernavoda si a directoruli de la utilitati ,aseara in jurul orei 18 un angajat de la sact era sa ne omoare pe trecerea de pietoni fe la piata unirii , fiind rupt de baut as avea o intrebare ptr domnu primar si si directorul de la utilotatii cum d posibil ada ceva respectatul domnu Gascu de la utilitatii cu un salariu onorabil sa conduca in asemenea hal rusine sefiilor la puscarie cu Luci si primaru jos cu voi nenorocitilor
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108