REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Elena Udrea, către Delia Matache: „Și eu credeam că nu sunt făcută să fiu mamă“

Elena Udrea, către Delia Matache: „Și eu credeam că nu sunt făcută să fiu mamă“

A.F. 25 octombrie 2022 | 00:00 1134

Fostul ministru Elena Udrea, mamă de fată, a comentat afirmațiile cântăreței Deliei Matache care a spus că nu-și dorește copii pentru că și așa suntem prea mulți oameni pe pământ.

Elena Udrea

„Un comentariu la subiectul de a face sau nu copii din perspectiva experienței mele personale.

Dintotdeauna din adolescență sau chiar mai devreme eu am susținut cu argumente multe nu vreau copii și m am dedicat carierei și timpul a trecut. Apoi mai mult pentru astrele sau așezat așa, nu pentru eram eu convinsă, la 44 de ani a pășit în viață mea, Eva- Maria. Viață mea a fost fabuloasă, împlinita, realizată, spectaculoasă, specială până apară fetiță mea. Dar acum, cu ea pot doar spun e infinit mai mult.

De fapt, cred nici nu ar trebui comparate trăirile și viață unei femei înainte și după ce are un copil pentru sunt din alt registru, este altceva. Și eu credeam nu sunt făcută fiu mama majoritatea femeilor înainte devină. Acum însă știu mama nu este despre abilitatea de a pune pempersi, sau despre a a alege cea mai bună grădiniță pentru copil. Mama este despre iubire, toată iubirea de care sunt în stare o dau și o primesc.

Așa Delia are timp pentru a fi mama și cred ar fi o mama minunată și fericită, mai ales este preferată fetiței mele care îi fredonează toată ziua cântecele prin casă”, scrie duminică Udrea pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Leano tu esti facuta sa fii puscariase la cit ai furat .
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212