REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Elena Udrea răbufneşte din închisoare: "Să mai fie şi nişte bărbaţi adevăraţi, nu rujaţi şi cu fuste"

Elena Udrea răbufneşte din închisoare: "Să mai fie şi nişte bărbaţi adevăraţi, nu rujaţi şi cu fuste"

Virgil STOIAN 19 decembrie 2022 | 00:00 1328

Elena Udrea, care se află în închisoare, a reacționat printr-o postare pe Facebook cu privire la refuzul Austriei şi Olandei de a primi România în Schengen.

"Pare ca România este foarte susținută de UE, pentru intrarea in Schengen, dar din păcate dupa ce am fost refuzați de Austria si Olanda, Ursula von der Leyn, președinta CE, Roberta Metsola, președinta PE, au venit la Bucuresti sa ne mângâie matern pe frunte dupa nedreptatea suferită. Sunt sigura ca superba Eva Kaili ne susține si ar fi venit si ea sa ne consoleze daca nu era arestata proaspăt pentru presupusa corupție. Deci frumoasa si delicata conducere a UE este de partea noastră, pare a fi de bine. Doar ca aceste simpatice doamne au fost de partea noastră si înainte de votul negativ pe care l-am primit si se vede ca nu a contat. Ca urmare, întreb si eu, ceva bărbați politici puternici sa trateze cel puțin de la egal la egal cu Nehammer, Rutte, si cu partenerii lor ruși eventual, se găsesc in Europa???

Măcar acum ca suntem in vremuri de război poate ar fi cazul sa avem o paritate de gen la conducerea UE, adică sa mai fie si niște bărbați, dar bărbați adevărați zic, nu rujați si cu fuste.

P.S: Să ne spună domnul Predoiu, de ce ne-am dat suveranitatea desființând Constituția prin legile justiției dacă nu ne-a fost garantate intrarea in Schengen???

Să aflam si noi care este gruparea antinațională condusă de la Bruxelles??

Sa nu uitam că cedarea suveranității este la fel de gravă pe cât vânzarea pe nimic a petrolului, a gazelor, a lemnului, etc", este mesajul transmis de Elena Udrea, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Delincventa sa nu mai fie mediatizata! O pușcăriașa sa stea acolo sa-si ispășească pedeapsa decisa de lege si sa taca de tot! Hoții raman hoți!
1
0
DOAMNEI CU SAVARINELE LA COTROCENI LA DRUM DE SEARA II E POFTA DE HA HA HA DE CICLOPUL TURNATOR,ASTA DA STIRE, FAPTUL UNEI FETE DE 15 ANI I-AU FOST ATASATE MEMBRELE AMPUTATE INTR-O OPERATIE DE 16 ORE IN WEEKEND DE ASTA NU PREA SE SPUNE,IMPORTANT CE SPUNE TRANSE XUALUI DE LA FAR CE INTERLOPI S-AU MAI TAIAT,INJUNGHI AT,ETC,NE PROMOVAM VALORILE
2
0
Îți curge balele după euroi ai sparge niste lovele pe la Paris Ial și pe chiorul la bulău să-ți tină de urat
5
0
Cine este Boc a distrus o tara intreaga cind a taiat pensii ,a taiat salarii,au fost oameni care say sinucis atunci ,caci nu puteau trai ,un hot pitic.
5
0
Sa fie barbati ca Doamna Udrea afaceri cu Dl .Cocos eu iti vind pe nimic ,tu cumperi pe nimic dar vinzi pe mult ,Tanti Udrea ,lasa ne cu smecherii de doi lei ,nu ai inventat tu smecheriile ,Iar acuma iti tine piticu de Boc la cluj tira.
6
0
Pai ea nu era barbat rujat si cu fusta, sa isi vada de ale ei sa nu isi dea cu presupusulvdin inchisoare
3
0
”Presupusa corupție”? Cu 1,5 milioane coco sub pat? Hoață la hoață ține tira...
6
0
Mai bine zi-ne de la noi cine e pedofil din parlament
2
0
Mananca c***a asta ma?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212