REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Emmanuel Macron ajunge în România, direct din China

Emmanuel Macron ajunge în România, direct din China

Virgil STOIAN 8 aprilie 2023 | 00:00 1033

Emmanuel Macron se află încă într-o vizită de trei zile în China, dar sâmbătă, pe drumul de întoarcerea către Paris şeful statului francez va face o scurtă escală la Bucureşti. Nu sunt raportate întâlniri cu oficialii români, precizându-se că ar fi vorba de o “escală tehnică”.

Emmanuel Macron ajunge in Romania, direct din China

Emmanuel Macron va fi prezent, sâmbătă, în România. Președintele francez va ateriza pe Otopeni, dar nu va părăsi aeroportul. Liderul francez va sta doar câteva ore pe pământ românesc, înainte de a-și continua călătoria spre țară, pe calea aerului.

După vizita în China şi oprirea la Bucureşti, Emmanuel Macron va efectua şi săptămâna viitoare o vizită în străinătate. Marţi şi miercuri el se va afla în Olanda, în ceea ce va fi prima vizită a unui preşedinte francez în această ţară, din ultimii 23 de ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Andrei, cati rusnaci au intrat in ma-ta pana acu, fi sincer cu noi te rog.
5
0
Esti PR0ST sau troll putinist? Daca Ucraina ar pierde razboiul, SATANA PUTIN ar oferi ROMANIEI BASARABIA ISTORICA + tezaurul de aur al Romaniei pe care inca nu l-a returnat Rusia. Iar Ungariei ii va oferi Transcarpatia. Toate aceste "cadouri" vor fi facute in schimbul SCOATERII ROMANIEI si UNGARIEI DIN NATO. Oare ar accepta extremistii lui Viktor Orban si "legionarii antisemiti" din NOUA DREAPTA/MISCAREA LEGIONARA care au fondat AUR? Nu va fi nicio pace, va FI RAZBOI CIVIL ROMANIA intre romanii pro-NATO si tradatorii de tara si de neam din camera de ecou AURolaco-SOSocisto-putinista AUR. Se va muta in ROMANIA "operatiunea speciala" a separatistilor care vor "alipirea la Noul URSS". Chiar atat de PR0ST esti? DIVIDE ET IMPERA, dezbina si cucereste, asa actioneaza Rusia si China. Nu poate distruge NATO decat DIN INTERIOR prin cozi de topor ca Sosoaca sau Simion. George Simion tocmai a declarat, INDIRECT, ca AUR nu e putinist, dar vrea cu orice pret UNIREA CU BASARABIA. E TRADATOR CA IUDA!
40
0
1. Cred ca i a tras o dl Xi. 2.Pacea ar putea avea loc daca Ukr nu ar mai primi arme de la tot Occidentul. Asa ca ...
2
19

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468