REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Enel se laudă cu investiţii mari, dar CONTINUĂ să-i „PRĂJEASCĂ“ pe consumatori

Enel se laudă cu investiţii mari, dar CONTINUĂ să-i „PRĂJEASCĂ“ pe consumatori

Replica API 2 decembrie 2020 | 14:50 2761

Zeci sau poate sute de mii de români au de suferit pagube materiale, uneori chiar semnificative, din cauza furnizorului de energie electrică ENEL. Deşi compania se laudă că a făcut investiţii majore în beneficiul consumatorilor, pentru unii clienţi penele de curent sau fluctuaţiile de tensiune au devenit o rutină.

Este știut faptul că atunci când vine sezonul de iarnă, din pricina condițiilor meteorologice nefavorabile, unele echipamente cedează, aceasta fiind şi explicaţia pe care cei de la E-Distribuţie Dobrogea o dau în legătură cu întreruperile de curent dar şi cu fluctuaţiile de tensiune.

Consumatorii reclamă întreruperi dese, dar şi fluctuaţii de curent

Cu tóate că Enel se laudă cu investiţii majore, consumatorii din mai multe localităţi constănţene precum Lumina, Palazu Mare, Cumpăna, Costineşti reclamă desele întreruperi de curent sau fluctuațiile de tensiune: ”În fiecare seară între orele 18-21, becurile din casă pâlpâie ca și cum s-ar stinge, iar stabilizatorul de tensiune de la centrala îmi arată 170-180 de volți. Până acum mi s-a ars un televizor. Au venit de trei ori cei de la ENEL și tot degeaba. Nu au rezolvat nimic, cu toate ca s-a urcat și pe stâlp au verificat. Eu ce fac dacă mi se arde ceva în casă? Cine mă despăgubește? În plus sunt unele seri în care nu avem curent toată strada” a declarat pentru ziarul Replica, o persoană din Palazu Mare care locuiește pe strada Rovine.

Ce spune ENEL

Reprezentanții ENEL, filiala Constanța, spun că „pentru 2020, E-Distribuție Dobrogea a avut investiții de 117 milioane de lei, în beneficiul consumatorilor din județele Constanța, Ialomița, Călărași și Tulcea”. Cât de bune au fost aceste investiții se va vedea în viitorul apropiat. Acum, că a venit iarna și în județul Constanța, se va vedea dacă investițiile au fost de bun augur.

Virgil STOIAN, D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca tot sunteti ziaristi...de ce nu faceti un reportaj despre casa care a luat foc de la un puseu de tensiune? In spatele Carrefour si Dedeman. De ce nu faceti un reportaj despre oamenii aceia, care de 2 ani stau cu chirie pentru ca Enel nu stie cum sa tegiverseze procesele? Acolo reportaj, nu in birou la caldurica.
2
1
Sa.i luati in furca shi.n pla pe maistrii romani purtatori de basca de electrician , ei sunt vinovati! Ei au facut tovarza cu mafia italians. Aduc toate jegurile de trafuri aici. Muie la romanashu descurcaret in dauna tutor! Muie romane lichea de ziua ta!
4
3
si de la operator si de la distribuitor cu pret dublu si chiar triplu producerii ei, apoi intervin celelalte reglementari ! la factura incat nu ai ce face si platesti si pentru cei de la enel care au salarii ...decente meseriei lor!
3
1
Investitiile le fac abonatii si enel-ul se lauda cu ele....
9
2
Ar trebuii sa cunosti diferenta dintre furnizor si operator de distributie.
3
0
Sunteti sclavii corporatiilor! De la guvernul pnl psd vi se trage. Asa ca nu mai scrieti asa articole stimati ziaristi cumparati.
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367