REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ESTE OFICIAL! Ionuț Mișa preia conducerea ANAF

ESTE OFICIAL! Ionuț Mișa preia conducerea ANAF

Replica API 28 martie 2018 | 00:35 908

Decizia privind numirea lui Ionuț Mișa în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală a fost publicată în Monitorul Oficial al României în data de 28 martie a.c. Actul 152 din 28 martie a.c. vine în completarea deciziei de eliberare din funcție a Mirelei Călugăreanu.

De asemenea, în cadrul Ministerului Economiei au fost schimbați mai mulți secretari de stat.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar ma prostanacul asta ?
0
0
As dori sa ne lamureasca dl. Teodorovici, ce il recomanda pe Misa sa fie sef la anaf ? Imi aduc aminte catocmai el l-a facut incompetent si ia transmis sa-si dea demisia tocmai ca este un incompetent. Adica se contrazice ? Nu vad logica ! Asadar , ce il recomanda pe cipan ?
3
0
ma indoiesc ca ai sa poti sa indeplinesti obligatia penalului draknea, drept rasplata a catalultarii tale in functia asata,. cu care de altminteri esti paralel-INCHIDEREA TV REALITATEA- vor transmite din strada, iar noi cei ce urmarim, seara de seaRA, ACEST POST, PANA LA ORELE TARZII, vom fi alaturi de ei.MANIPULAREA ACESTEI CIUMEI ROSII VA LUA SFARSIT, VETI AJUNGE, IN MASA , LA PUSCARIE
5
0
Ce frumos este.
0
5
Nu se poate,cata prostie adunata intro singura persoana.Un incompetent notoriu,care la randul sau promoveaza numai incompetenti si mache de genul lui URSU ,MARE PROST SI ASTA SI SEF LA AJFP Constanta.Se duc de rapa finantele din Constanta cu asemenea PROSTI:MISA,HUTUCA,URSU...si cine mai stie cine....Doinita Radu..alta parasuta...a baietilor...destepti.RUSINE SA VA FIE!MISA propulsat de deputatul ,mare liberal de Constanta si fost alt DIRECTORAS ANAF.Niste JEGOSI care nu isi au locul in aceasta institutie.Ne fac de rusine.Putin spus semidoct!Niste neica, nimeni care fac legile dupa bunul plac!
7
1
Cine plm il sustine pe semidoctul asta?
5
0
e pus acolo cu un scop ca e un catelus asculator si impreuna cu alt capsoman pe nume teodorovici trebuie sa distrugea definitiv toti privatii din simplul motiv ca sunt prea multi si nu fac fata la prelucrarea declaratiilor deci dupa ce ca avem cel mai mic raport afaceri per populatie din ue tot sunt prea multi deci trebuie sa dispara toti privatii sa se faca asistati sociali si stati lin oricati bani ar fi bagat o sa -i scoata nu dublu nu inzecit ci inmiit cel putin ptr pusculita de partid si gura lui
9
2
de crocodil o sa ne fure banii.astia nu mai stiu cum sa jupoaie tot saracii sa isi umfle salariile modeste.Hai marsh hai siktir cu anafu ma-tii de borfasi si escroci ieftini.
7
1
daca vret sa vedeti cum arata un oligofren
8
2
Cati bani te-a costat functia CIPANE?
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108