REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Eugen Tomac: E prosteală pe față tăierea călătoriilor gratuite cu trenul pentru parlamentari

Eugen Tomac: E prosteală pe față tăierea călătoriilor gratuite cu trenul pentru parlamentari

Replica API 3 august 2019 | 01:32 511

Liderul PMP Eugen Tomac spune că ministrul Finanțelor 'ii ia la mișto pe români' cand spune ca o sa taie biletele CFR pentru parlamentari, pentru ca economia la buget va fi zero, fiind putini alesi care merg cu trenul:

Discotecarul Teodorovici are chef de bancuri în timp ce bagă România în faliment. Pe şest, aşa cum au învăţat de la Dragnea, PSD-iştii au publicat execuţia bugetară pentru prima jumătate a anului 2019. Dezastru!!! Deficitul a ajuns la 1,94% (aproape 20 de miliarde de lei). În aceste condiţii, respectarea ţintei de deficit de 3%, peste care s-ar declanşa procedură de infringement din partea Comisiei Europene, nu se poate realiza decât prin tăierea totală a investiţiilor şi abandonarea administraţiilor publice locale cărora să nu li se dea banii promişi din cota defalcată din impozitul pe venitul global.

Ca românii să-şi facă o idee asupra dezastrului – numai pentru dobânzile la împrumuturile contractate de către guvernarea PSD – ALDE s-au plătit, în prima jumătate a anului, 716,8 milioane de lei. Asta în condiţiile în care Ministerul Finanţelor, condus de iresponsabilul Teodorovici, s-a împrumutat cu 4,7 milioane de lei pe oră.

În timp ce România e la un pas de faliment, discotecarul a găsit soluţia salvatoare, luându-i la mişto pe români – taie biletele gratuite ale parlamentarilor pe CFR. Evident, discutăm de o prosteală pe faţă în contextul în care mai puţin de 20 de parlamentari s-au folosit de respectivele bilete gratuite şi limitate numeric. Ar fi minunat ca parlamentarii ţării să meargă cu CFR, pentru a vedea problemele de infrastructură. Întâmplător, cât timp am fost deputat, m-am numărat printre puţinii care chiar s-au folosit de respectivele tichete CFR, pentru simplul fapt că mă puteam concentra mai uşor să lucrez pe tren decât în maşină. Vă pot spune că economia la bugetul de stat va fi, practic, zero.

Asistăm doar la miştocăreala lui Teodorovici care pune România pe butuci gestionând-o ca pe o discotecă rurală.

Dacă pe Teodorovici l-a apucat cu adevărat grija de finanţele ţării, cel mai bun lucru pe care ar putea să-l facă ar fi să-şi dea demisia, asta după ce promovează un act care să anuleze OUG 114 – cea mai mare crimă la adresa ecomoniei românești.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa le sugi pula la toti bugetarii!!! ofticatule, treci la roaba!!!
2
1
Are dreptate omul asta! A ramas amintire trenul pentru imbuibatii parlamentarii! Avionul, acolo sa taie-n carne vie! Luxul la cazare, diurnele si toate pomenile din bugetul tarii din care astia mananca ca porcii! La parlamentarii sa taie 75% din cheltuieli si tot e mult!
4
0
sunt foarte valorosi , trebuesc protejati, , inmultiti, si idolarizati!nu gasim altii mai buni!
1
1
Eugen Tomac este prosteala in propria lui viata.
4
4
ce vrei sa zici mai coco ? Nu are dreptate ? Futu-te-n gat de pesedeu ! Sa-ti dau muie cu cacat tie si tziganului orlando !!!
4
2
de ce nu le taie deplasarile si banii de carburant ca ei nu merg cu trenul? ne iaa misto. hoooo
14
1
Taiati cu 25-50 la suta salariile bugetarilor, oricum date inutil unor oameni fara respect pt cei din jur. Caci apoi va veni la guvernare alt partid,va constata dezastrul,si ne vom mira ca prostii de ce sunt aia nevoiti sa taie salariile. La parlamentari trebuiesc taiate mai mult. Si base le-a taiat cand a vazut ce a lasat psd atunci.Asta e metoda coruptilor din psd.Fura, devasteaza si fug. Sa-i injure lumea pe cei care vin. Nu veti mai intra in parlament pt ceea ce ati facut. Chiar nu realizati?
13
5
Tolomac mergi , lasa-ne , ia-l pe base si sariti in fata unui tren ca protest la aceasta situatie
17
12

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468