REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Eugen Tomac: Mi-am depus DEMISIA din funcția de președinte al PMP

Eugen Tomac: Mi-am depus DEMISIA din funcția de președinte al PMP

Replica API 10 decembrie 2020 | 21:18 2092

Președintele PMP, Eugen Tomac, și-a depus demisia din funcția de președinte al partidului, asta după ce PMP nu a reușit să atingă pragul electoral și nu va intra în Parlament.

”Vreau să le mulțumesc tuturor cetățenilor români care în condiții de criză de sănătate s-au prezentat la vot. Vreau să le mulțumesc din suflet celor care au votat pentru PMP, știm că pentru dumneavoastră a însemnat enorm acest gest pe care l-ați făcut. Considerăm că în democrație este absolut esențial să privim cu realism spre realitate. Am avut județe în care am obținut scoruri extraordinar de bune, în altele scoruri mai puțin bune.

În mod clar am obținut un rezultat bun, în condițiile date. Ne-am fi dorit să fie mult mai mare.

Sigur că politica este un joc de echipă și trebuie să o privim cu maximă seriozitate. Din ultimele rezultate rezultă că avem un scor de 4.94 și pentru că PMP a avut membri în toate secțiile de vot din țară, iar acolo unde avem zero voturi sau avem colegi care nu se regăsesc, deși au votat cu PMP am formulat contestații, avem peste 1900 de contestații. În același timp suntem perfect conștienți de evoluția rezultatului. Nu punem sub semnul întrebării aceste alegeri, dar ne dorim ca toate aceste contestații să fie analizate cu maximă seriozitate.

Am avut o ședință lungă cu colegii din PMP și pentru că sunt conștient că ne doream cu toții un rezultat mai bun, am luat decizia de a-i anunța pe colegii mei că îmi asum acest rezultat. Prin urmare, pentru că-mi asum acest rezultat, mi-am depus demisia din funcția de președintele al PMP și colegul meu Marius Pașcan va prelua interimatul. În cel mai scurt timp vom organiza un Congres.”, a spus Eugen Tomac, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care om sanatos la cap ar fi votat EBA?
6
0
partid facut in curte si candidati numai rude , prieteni , casnici si casnice fara a respecta legislatia si directiva UE fara penali , neamuri si copii in parlament . partid de garsoniera
5
0
Bucurie mare: nu-i voi mai vedea nici pe proasta natiunii si fiica lu tata, Eba, nici pe jigodia ordinara Turcescu, nici pe tradatorul si lingaul gretos Diaconescu si nici pe indigestul Palaz... Minunat!
6
1
prea multi derbedei si inculti dupa modelul palaz -eba.era normal sa va duceti ...
6
1
Papleaca prea tarziu. Ati ajuns langa PNTcd. Fara tine, Base si Eba, partidul trecea pragul de 5%.
9
0
Bun ! Tu demisia iar hoitul ala chior la puscarie dupa decizia ICCJ in dosarul Petrov.
8
1
Inca putin si treceati clasa ,,,,acum eba sa se angajeze vanzatoare la proffi
8
1
primeste un post de frecat menta pe bani multi si shpaga cuvenita pe masura.Asta-i Romania,toti copii,nepotii..etc ai fostilor securisti si esalonul 1,2 al PCR conduc in dispret tara asta frumoasa cu oameni priceputi ,exploatati de hienele astea sprijinite de serviciile din exterior..
5
0
EBA presedinte. Udrea secretar general. Sunt variantele optime sa mutati si tara asta pe alt continent. Huuuuuoooo
10
0
a candidat si a distrus partidul Era PMP oricum jucaria lui basescu. El si-a facut treaba si s-a asigurat de imunitate la Brussels.Este un exemplu de ticalosie a lui Basescu.Sia batut joc de electorat cu EBA.
9
0
TOLOMAC, MICHI MAUS, PETROV CHIORUL, EXPIRATUL TARICEANU ... SA MAI FACUT CEVA CURATENIE DAR TOT MAI AVEM ASTA E DOAR INCEPUTUL
12
1
Saracu Tomac cica isi asuma infrangerea de parca daca PMP obtinea 5%victoria i se datora lui cand toata lumea stie ca PMPul fara Basescu este ca Romania Mare fara C.V.Tudor.
11
1
am inteles ca sacii cu voturi nu erau bine legati...stampilati...smecheriti...jumuliti...praduiti...erau tocmai cei cu voturile P...M..P...adica sa se mai bage ceva,ca tov.EBA...sa fie tot..fata lui tata sa vedeti ca am dreptate..super-base...nu se lasa...i-a prostit el pe cei de la CNSAS...de l-a scos coala de hartie....imaculata...haide..base...nu te lasa...
9
3
Moare EBA de foame!Cum,taticu i-a facut partid si voi o lasati pe dinafara?
13
4
pina nu v-a lepadati total de fantoma lui base si acolitii lui nu v-eti intra in veci in parlament
11
4
Cum sa crezi ca ai sanse de castigi cu nume ca EBA si Palaz in frunte
18
1
Sa-l iei si pe Palaz asa zisul om de cuvint.Un om mai iefti nu am vazut.
16
0
In toata aceasta tristete ucigatoare, in care traim, iata si o picatura de bucurie: PaMPul nu intra in parlament. Dolofanul To-lo-mac trebuie sa-si caute de lucru sau sa-si depuna dosarul de somaj, iar umbra sulforoasa a lui Petrov, turnatorul ordinar, se va risipi definitiv. Nimic mai datator de speranta!
15
5
presedinte.. La cat a luptat saraca ,singura cu copii
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212