REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.2° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Eugenia Șerban, dezvăluiri cumplite! Cum și-a dat seama actrița că fiul ei se droghează

Eugenia Șerban, dezvăluiri cumplite! Cum și-a dat seama actrița că fiul ei se droghează

A.F. 3 aprilie 2024 | 00:00 513

Eugenia Șerban, îndrăgita actriță care vreme de ani de zile se confruntă cu problemele cauzate de fiul dependent de droguri, a povestit cum și-a dat seama că propriul copil a luat-o pe această cale a adicției. A îndurat multe situații neplăcute și chiar a încălcat ordinul de protecție, doar pentru a-și salva fiul. 

Eugenia serban, dezvaluiri cumplite! Cum si-a dat seama actrita ca fiul ei se drogheazaEugenia Șerban

Actrița a decis să vorbească public despre problemele cu consumul de droguri cu care fiul ei se confruntă de ani de zile. Din păcate, lucrurile nu s-au rezolvat nici în prezent, dar acesta începe să comunice cu ea. Cum a aflat Eugenia Șerban de dependența băiatului ei. 

Eugenia Șerban, despre începutul problemelor fiului ei 

În momentul în care vedeta a observat că fiul ei are un comportament rece, distant, și au început să-i dispară lucruri din casă, Eugenia Șerban a știut că ceva nu este în regulă. De asemenea, actrița a vorbit și despre anturaj și prieteni. 

„În ultimii ani de liceu, cu influența prietenilor. Am simțit că ceva nu e în regulă. Bineînțeles că ei nu acceptă și nu recunosc.

După care am început să simt că lipsesc lucruri din casă, sau mai bine spus bani. După care lucruri valoroase. L-am internat când a fost cazul și când l-am prins cu adevărat. Era schimbare, în primul rând, de comportament”, a declarat Eugenia Șerban, într-o emisiune TV.

„Prima dată mi-a dat poliția ordinul de protecție”

În toată încercarea de a-și salva fiul, Eugenia Șerban a fost nevoită să îndure multe suferințe. Când a simțit că are nevoie de mai mult ajutor, a chemat poliția și a primit un ordin de protecție. Din fericire, primele semne de vindecare încep să apară, întrucât fiul ei deja începe să reia legătura cu ea. 

„Este o explozie pe care eu nu o mai pot controla și nu vreau să o mai duc. El nu e conștient, nu vreau să dau foarte multe și să spun foarte multe lucruri despre el, pentru că nu vreau să îl expun și mai tare. Ei sunt oricum foarte vulnerabili și foarte expuși, vreau doar să trag un semnal de alarmă că avem nevoie de ajutor noi, părinții. (...) De multe ori (n.r. a chemat poliția), ca să ajung un ordin de protecție a trebuit să sun la 112. Prima dată mi-a dat poliția ordinul de protecție, după care mi-a dat judecătoria un an”, a mărturisit Eugenia Șerban, pentru o emisiune de la Antena 3 CNN, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
N-am auzit de botoxata asta ,o fi cunoscuta la ea pe scara blocului.
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272