REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.1° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Evgheni Prigojin, asasinat. Avionul cu care se deplasa, lovit de o rachetă. Video

Evgheni Prigojin, asasinat. Avionul cu care se deplasa, lovit de o rachetă. Video

A.F. 24 august 2023 | 00:00 4132

Evgheni Prigojin a murit, astăzi, după ce avionul în care se afla s-a prăbuşit în regiunea Tver din Rusia. Şeful Grupului Wagner avea 62 de ani.

Evgheni Prigojin, asasinat. Avionul cu care se deplasa, lovit de o racheta. VideoEvgheni Prigojin

 

Șeful Wagner, Evgheni Prigojin, ar fi murit în urma prăbușirii unui avion. Rusia spune că șeful Wagner, Evgheni Prigojin, s-ar fi putut afla la bordul unui avion care s-a prăbușit în regiunea Tver, din nordul Moscovei, scrie Tass, potrivit Reuters.

Aviația Civilă spune că Prigojin se afla pe lista pasagerilor avionului care s-a prăbușit.

Zece persoane au murit în urma prăbușirii unui avion asociat cu șeful Wagner, potrivit unor surse care citează Ministerul rus pentru Situații de Urgență, scrie stiripesurse.ro.

Evgheni Prigojin, asasinat. Avionul cu care se deplasa, lovit de o racheta. Video

Prigojin a condus în iunie o rebeliune a mercenarilor Wagner împotriva conducerii militare ruse, însă în urma unei intervenţii a preşedintelui belarus Aleksandr Lukaşenko şi-a oprit după câteva ore subordonaţii care se îndreptau spre Moscova.

Evgheni Prigojin, asasinat. Avionul cu care se deplasa, lovit de o racheta. Video

Update:

Sunt semne tot mai evidente că aeronava privată pe lista pasagerilor căreia se aflau și șefii Wagner, Evgheni Prigojin și Dmitri Utkin, a fost doborâtă de apărarea antiaeriană a Moscovei. Se pare că zona aeriană din zona capitalei oricum era sever restricționată din cauza atacurilor tot mai îndrăznețe ale ucrainenilor cu drone asupra diverselor obiective.

Mercenarii Wagner au confirmat că Evgheni Prigojin și Dmitri Utkin sunt morți, potrivit oficialului pus de ruși în regiunea Zaporojie, Vladimir Rogov. De asemenea, televiziunea rusă Russia 24 a anunțat oficial moartea șefului Wagner.

Lista pasagerilor din avionul liderului Wagner

Lista pasagerilor aflați la bordul avionului prăbușit în regiunea Tver a fost publicată de Agenția Federală de Transport Aerian:

— Evgeny Prigogine
— Dmitri Utkin
— Propustin Serghei
— Evgeny Makaryan
— Alexander Totmin
— Valeri Cekalov
— Nikolai Matuseev

Printre membrii echipajului: comandantul Alexei Levshin, copilotul Rustam Karimov și însoțitoarea de bord Raspopova Kristina.

Video:

Prăbușirea avionului în care se afla Prigojin

Video:

Video:

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La fel a procedat și Stalin. După încheierea războiului, i-a eliminat pe toți cei din jurul lui, de frică să nu-i ia locul. Ajunsese să doarmă sub pat de frică să nu fie asasinat. În cele din urmă a murit ca un câine. De fapt rasa asta de slavi, cam așa sunt toți. Sălbatici.
1
0
un semnal clar celor care sunt impotriva criminalului. Mwie putin, mwie rassiia !!!
10
0
M-a sunat mai devreme, e la misto .
4
3
Te am făcut fraieeeeere....
5
5
Frati romani, sa ne gandim macar o clipa la generatiile bunicilor si strabunicilor nostri care au luptat cu un curaj nebun pentru curatarea Europei de acesti suboameni. Din pacate astfel de generatii nu mai naste Maica Romania.
17
3
L-au mierlit ori e făcătură rusească sa-l scoată pe USA din dos, oricum ar fi, rusii sunt un popor de nenorociții de care nu putem scapa deocamdată, la fel si de psd , partidul rosu , cica al maselor de distruși din r*mânia, care se dau pro europeni dar maica Rusie e mai aproape
19
7
Avea zilele numărate
11
2
Titlu marka replikaka ...posibil victima cand defapt n a supravietuit nimeni
10
2
Deci n-a fost ceai sau fereastra.
15
3
Doamne Ajuta
10
4
Multa puie rusia, un rus bun e unul mort
27
9
Haa ,haaa ,haaa. Next, Putin. Am o sticla de vin la rece. Promit ca o deschid cand moare si piticu atomic. Muiee Rusiaa ! Sa fie primit !
27
8
l-a mierlit
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468