REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Exclusiv: Patronul clubului Crema din Mamaia, JEFUIT de asistenta de pe ambulanţa care venise să-l ducă la spital!

Exclusiv: Patronul clubului Crema din Mamaia, JEFUIT de asistenta de pe ambulanţa care venise să-l ducă la spital!

Replica API 20 aprilie 2013 | 00:00 1464

Mai rău ca pe front

Mai rău ca pe front

E de neimaginat ca atunci când chemi ambulanţa, întrucât ai o urgenţă, să te trezeşti jefuit de salvatori. Nu e vorba de vreo scenă din filme sau poveşti de pe front, când morţilor le erau luate bunurile de valoare, ci de o situaţie petrecută la Constanţa. Vorbim despre o intervenţie a unui echipaj de pe ambulanţă, solicitat la o urgenţă. Pe scurt: un membru al echipajului de salvare a luat nu doar pacientul şi l-a transportat la spital, pentru îngrijiri, ci şi-a însuşit şi un bun al bolnavului.

Prin această situaţie a trecut patronul clubului Crema din Mamaia, Teo Neagu, care în luna august a anului trecut s-a simţit rău, a luat un medicament, s-a simţit şi mai rău - a avut o reacţie alergică la medicamentul luat - şi a chemat ambulanţa. "N-am crezut că se poate întâmpla aşa ceva. Nu este vorba de pagubă, am şi declarat Poliţiei că nu doresc să dau în judecată persoana, ci vreau să trag un semnal de alarmă. Cei de pe ambulanţă intră în zeci de case pe zi", relatează Teo Neagu. Conform acestuia, în august anul trecut s-a simţit rău, iar prietena lui i-a dat un furazolidon. A descoperit cu această ocazie că este alergic la acest medicament. "După ce am luat furazolidonul m-am umflat tot, am făcut băşicuţe pe piele, simţeam pe interior că iau foc, îmi amorţise limba, aşa că am chemat ambulanţa. Era o asistentă şi un şofer. Asistenta mi-a spus să mă calmez, m-am întins pe pat în dormitor să îmi pună o perfuzie, a fost foarte amabilă. Apoi, mi-au spus că mergem la spital. În drum spre lift am constatat că îmi lipseşte telefonul. I-am spus prietenei mele să mi-l aducă, l-a căutat şi nu l-a găsit. M-am gândit că o să-l găsim, am plecat la spital, iar aici prietena mea mi-a spus că a căutat telefonul, un Iphone 4 S, şi tot nu l-a găsit. Ba chiar a căutat şi ambulanţa cu care am fost adus. Era plecată la o intervenţie, iar când s-a întors la spital, prietena mea a intrat în ea, a căutat şi acolo şi... nimic. I-am spus că sunt convinsă că şoferul a furat telefonul, pentru că sunam pe numărul meu şi era închis. Am făcut reclamaţie la Poliţie, am dat declaraţii, au dat declaraţii şi şoferul, şi asistenta", a povestit Teo Neagu. Surpriză însă! Sâmbătă, 20 aprilie 2013, s-a lămurit misterul: telefonul nu îl luase şoferul ambulanţei, ci asistenta, care i l-a făcut cadou fiului ei în vârstă de 9 ani! "Am fost chemat la Poliţie, mi-a fost recuperat telefonul. Eu le dădusem factura pe care o aveam de când îl cumpărase, l-au urmărit şi l-au găsit. Nu după număr, pentru că eu atunci l-am suspendat imediat, ci după telefon. Era la copilul asistentei. Ea a motivat, din ce am aflat, că l-a descoperit în trusa medicală, nu ştia cum a ajuns acolo, s-a panicat şi nu l-a returnat, chiar dacă a văzut că prietena mea l-a căutat chiar şi în ambulanţă", a mai povestit Teo Neagu. Acesta susţine că nu doreşte să se constituie parte civilă, nu cere daune de la asistentă, întrucât oricum dosarul îşi continuă parcursul firesc.

Vom reveni.

A.A.

UPDATE:

Comunicat OFICIAL al Poliţei despre caz:

"Poliţiştii Secţiei 2 - au identificat si recuperat un telefon mobil ce face obiectul unui dosar de furt din vara anului 2012, iar în cursul zilei de ieri, bunul a fost restituit proprietarului. Se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108