REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Explozii și un incendiu uriaș în cel mai mare port al rușilor de la Marea Neagră! Video

Explozii și un incendiu uriaș în cel mai mare port al rușilor de la Marea Neagră! Video

Andreea CONDURACHE 18 august 2023 | 13:19 3889

Un incediu uriaș a izbucnit în portul Novorossiysk din Rusia, unul dintre cele mai mari porturi de la Marea Neagră, la aproximativ 172 de kilometri de Crimeea, potrivit The Guardian.

Explozii si un incendiu urias in cel mai mare port al rusilor de la Marea Neagra! Video

Incendiul a izbucnit la un terminal petrolier din port. Deocamdată nu este clar dacă incendiul a fost cauzat de o lovitură cu dronă ucraineană. Terminalul, care are o capacitate de 119.000 de metri cubi și un debit de 5 milioane de tone pe an, este principalul centru de export de petrol al Rusiei în regiune. Potrivit presei ruse, incendiul s-a extins pe o suprafață de 1.300 de metri pătrați, conform digi24.ro

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma uit la filmul Al Capone, seamana f mult cu un miliardar fost politic de la noi !
1
0
Conference League, Gigi Becali a dezvăluit că a pariat 20.000 de euro pe succesul danezilor. E legal??, aloDNA !
3
0
Fiti atenti la trolii rusi aplaudaci AURolaco-SOSoci cum"plang in palme"mai jos, in comentarii! Mor de ras, ba! Stati sa-i vedeti peste maxim 2 luni de zile, cand ucrainenii vor ataca si cu F-16+Gripen si ABRAMS +Leopard 2+Challenger 2. Abia atunci incepe CONTRAOFENSIVA CU ADEVARAT. E limpede ca pana acum s-au folosit mai mult drone de recunoastere si de atac, dar mai ales s-a folosit masiv artileria, pentru a fragezi transeele inamice pline cu orci rusi putreziti sau prajiti sau ambele! HAHAHA! Cireasa de pe tort? Urmeaza atacuri masive cu HIMARS ATACMS si STORM SHADOW! M-am c***t pe orcii rusi de ras, cand am vazut filmari cu dronele de recunoastere ucrainene echipate cu thermal vision si care detectau toate parturile alea de mine sovietice imprastiate/plantate "tactic" de orcii rusi. Le-au"spart ca pe nuci"ucrainenii! Haha! CONTRAOFENSIVA ADEVARATA ACUM INCEPE! Amintiti-va cum vara trecuta fugeau din HERSON orcii rusi in putulica goala prin NIPRU."Maretia RuZiei"e MICA si GALBENA!!!
26
1
Oaia fcsb nu este Steaua Bucuresti domnilor !
4
1
Bravo ANR ! Birou siguranța navigației in Portul din parcul Herastrau.
6
0
Situatia este ca a luat foc un depozit de paleti de lemn pe o suprafata de 1300 mp in Portul de marfa uscata. Cat o curte de consilier local. Exploziile au fost pe mare de la drone marine care au lovit tinte maritime neidentificate inca. Nu este nimic grav in Novorosisk. Terminalul petrolier de unde se aduce titei din Kazahstan la Midia functioneaza.
7
24
Propun o alternativa de tranzit a cerealelor din Ucraina prin portul Herastrau. Port mare, daca are Birou si Sef Birou Siguranța Navigației.
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468