REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

FĂGĂDĂU a AJUNS să PIARDĂ timpul prin CAFENELE

FĂGĂDĂU a AJUNS să PIARDĂ timpul prin CAFENELE

Replica API 10 martie 2021 | 14:34 9981

De când nu mai este primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău are timp berechet pentru a medita asupra celor nefăcute din mandatul pe care l-a încheiat. Când nu găsește răspunsuri pe malul mării, le caută în fața unei cești de cafea, la terasa unde obișnuiește să piardă timpul și Dumitru Babu, fostul vice. Marți, 9 martie, Făgădău și-a luat fostul consilier de mână, Mihai Petre, și au mers la Mio Cafe, la o ”cafea cu ursuleți”. Oare, vrea să-și aducă aminte de vremurile bune sau pune țara la cale, după ce a rămas fără funcția de primar, dar și fără cele din partid?

Făgădău, cum a rămas șomer de câteva luni, își permite să se relaxeze. Dacă la începutul anului se plimba pe plajă pentru a-și alina suferințele, iată că a scos capul în lume, și-a mutat locul de meditație într-una din cafenelele de pe bulevardul Tomis. (Click pe fotografie)

Fostul edil și-a mutat activitatea pe rețelele de socializare

În cursul zilei de marți, 9 martie, fostul edil și-a dat check-in la cafeneaua preferată a lui Babu, Mio Caffe, împreună cu fostul său consilier personal Mihai Petre, simțindu-se fabulos.

Ceea ce a atras nenumărate reacții a fost descrierea postării, ,,My coffee #ursuletzcushuvitza”.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce facem cu semaforului de la Carrefour? Rugati l pe fagadau sa I dea telecomanda lui nea chitac ca nu suntem pe mare fara semafoare
5
0
Cum fac cunostinta cu necasta-sa?
0
2
A ajuns, de unde a plecat. Boborul constantean a fost la crasma, cand specimenul le-a furat inca patru ani.
2
1
ce postare penibila a facut fagadau...
6
3
ALUPIGUS TU SI MACHIDONII TAI!
5
4
cei doi s-au intalnit,probabil, pentru a mai pune la punt vreo alta faradelege. Numai primari constanteni care nu sunt din Constanta,au venit doar la parla,hotie.
5
5
va spun eu, o sa-l plangem pe babuin! au venit hidiotii astia, vai de noi....
12
11
bicicleta , nare bani de parcare !
4
8
faga, gay-ul si tampitul constantei... ce muie v-am tras belitii reacu
6
14
Fagadau e fraier, s-a lasat prostit de Stroe Felix si de Moga, de Babus si de Visan si a luat-o' n bot. Golanii din psd l-au sabotat, nu l-au sprijinit deloc. S-au pisat pe el si el a stat cu gura deschisa. Babu a manglit si a furat cat si cum a vrut,numai pt ca Monica,nevasta lui Fagadau s-a asociat cu frasu lui Babu. Asa, o firma care pana in 2016 era pielea pulii,in mandatu lui Fagadau a facut profit de sute de mii de lei.Acum iar abia se taraie. DNA stie de ce! Petre Mihai e nulitate, nu a realizat nimic in viata,doar a pupat si lins cururi.Din pd, din pnlpd, din psd, iar din pnl..
14
3
Un Corupt, infatuat - spagi si interes personal... o javra de om !
16
8
fatalau este un om fara caracter, sluga inferioara a makidonilor. un episod urat care trebuie uitat definitiv. muta-te ba labagiule mincinos in alt oras ca aici o sa-ti iei bataie la greu. esti mort definitiv.
22
6
daca era bun la ceva se bateau pe el, adica sa-l ia cineva pe undeva, doar la stat a avut loc, ca acolo sunt toti prostii
17
8
Acum are timp sa piarda timpul.
12
3
Dupa ce a distrus intersectiile prin inchidere, de pe Bd.Mamaia cu Stef.Mihaileanu si cu Lahovari, si altele, din mare prostie, isi bea cafeaua linistit.Constiinta zero. Nici actualul primar nu e departe.Nu vrea sa repare ca a facut el.E jale.cu ei.Macar altii sa indrepte .Doamne fereste de edili nepotriviti .Sanatate si edili buni !
15
7
Pai sa ne aducem aminte cu cata aroganta batjocorea un pensionar inainte de alegeri youtu.be F7w3IgtLD7s
14
6
Mai oameni buni opriti va rog atata rautate si atatea jigniri, nu face bine nimanui. Pt astia care jigniti si dezumanizati un om in asa hal rar intalnit, sunt sigur ca nici un primar din univers nu va poate multumii. Fiecare sa se uite in curtea lui si daca cu adevarat are ceva de invatat si pe altii sau de ajutat sa o faca si gata, nu mai asteptati nimic de la primar si de la nimeni. Fiti buni si impartiti iubire doar asa se poate vindeca orasul si comunitatea noastra.
22
10
cat de curand o sa bea cafea cu prietenii lui clownul si porcul ! Si culmea el stie asta !
23
13
Nu-l halesc pe acest om deloc dar sa-i aducem injurii ca la usa cortului chiar are rost? Daca voi astia care-l injurati in toate felurile erati in locul lui, sa vada copii vostrii si nevasta aceste cuvinte, cum ar fi? A furat, ok , justitia sa-si faca datoria...cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
20
14
Ziar de rahat ce sunteti, si eu am boala pe el, dar ce nu e om si el sa stea la o cafea? Voi cu toti aveti ceva.
26
12
Un primar super.
16
24
Nu le are cu munca.Sau il intretine nevasta-sa ?
22
12
Scurt rezumat: om mic de statura si de caracter, prul aranjat cu gel de dus, increzut , dar totusi tacut. Un bun povestitor, dar un manager prost.
18
12
A furat o gramada de bani, acum ii cheltuie.
23
9
Pai cum a avurt asta jumatate de terasa pe domeniu public 10 ani? Are de baut la cafele garla
27
6
alta treaba nu aveti, mai bine scuturati parcarile lui Chitac ca si asa asta are 6 luni de cand a ocupat locul lui Fagadau si nu a facut nimic.
37
10
FARA POLITICA ASTIA AR MURI DE FOAME
21
8
Sper sa ajunga cat mai curand langa cei doi prieteni ai lui Radi si Nicusor. Sa fie primar in puscarie. Nu ii e rusine nesimtitului sa mai iasa in lume dupa toate mizeriile pe care le-a facut in oras?
23
19
cind era primar pierdea timpulnkamprimarie,dar pe bani grei si spagi si mai grele.nu facea nimic,decit hotii si mirlani.mori fagabou cu tot cu pesedeii borfasi!
20
14
acum e un cetatean privat, ca oricare altul. Reporterita pulii n-are de scris despre pensionarul de lux si cu salariu de la primarie - parca a fost interzisa chestia asta de catre guvern - si are descris depsre nimeni. Hai sictir cu fituica voastra imunda!
38
18
S a nascut si asa o sa ramana.Nu are smecherie deloc in el.Doar figuri ieftine.
24
15
va cacati pe voi toti astia de mai jos, daca va uitati in urma dnul Fagadau a fost cel mai activ si mai ales cel mai corect primar al constantei, cred ca voi sunteti toti din gasca hotului de mazare, jigodiilor.
25
40
zilele trecute jegul de 1 m facea muie pe Caraiman la promotie..la un supt de pula -10 puli in gaozul lui larg..sa-i iau fata in pula de pitic nenorocit , uciga-l toaca in persoana..handicapat,se futea in cur inca din liceu
7
27
Las' ca va racoreste barcagiul!
33
8
Cine bea cafea la mio se caca imprastiat 3 zile
34
14
Sa ne cacam in cafeaua aia cu ursuleti
33
18
Mai bine vii la mine la Satu Nou la cafea
28
9

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468