REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
18.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

FĂGĂDĂU continuă RĂZBOIUL cu ANAF, după ce a încercat să-l EXECUTE!

FĂGĂDĂU continuă RĂZBOIUL cu ANAF, după ce a încercat să-l EXECUTE!

Replica API 8 noiembrie 2021 | 23:45 2955

Fostul primar al Constanței, Decebal Făgădău, a deschis un nou proces împotriva ANAF, pe 3 noiembrie, solicitând restituirea unei cauțiuni pe care a plătit-o într-una din spețele în care fostul edil contestat executarea silită. Potrivit informațiilor noastre, ar fi vorba despre suma de 2.300 de lei.

Decebal Făgădău

ANAF a demarat, în urmă cu ceva timp, împotriva fostului primar Decebal Făgădău, procedura de executare silită în temeiul unor titluri executorii, după ce nu a pus în executare unele hotărâri judecătorești ce vizau aprobarea unor PUZ-uri. Primarul perdant al alegerilor din septembrie 2020 a pornit, la acel moment, o luptă asiduă cu ANAF, pentru a demonstra că executarea este nelegală și că nu trebuia executat în nume propriu, ci autoritatea locală, în speță Primăria Constanța. A reușit, în cele din urmă, iar acum cere să I se restituie sumele de bani plătite către AANAF, reprezentând cauțiuni.

Potrivit legii, cauțiunea se stabilește în sarcina debitorului, atunci când el solicită suspendarea executării titlului ce conține obligația de plată și este destinată să asigure despăgubirea părții adverse în ipoteza în care aceasta ar suferi un prejudiciu ca urmare a cererii formulate de deponent. Cauțiunea se restituie, la cerere, după soluționarea prin hotărâre definitivă a procesului în legătură cu care s-a stabilit cauțiunea.

Procesul deschis de Făgădău pe 3 noiembrie nu este singurul de acest gen. În trecut, fostul primar a câștigat în instanță, ANAF fiind obligată, în primă fază să-i restituie suma de aproximativ 9.000 de lei.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta este singura neregula gasita? ANAF, mai cautati. Nu va faceti de rusine.
3
2
nu va e rusine ? Asta a furat de-a rupt si voi vreti 2300 de lei ? Mwie cu kkt si voua si ginericai.
9
6
Fagadica fara frica, omul asta a depasit orice grad de nesimtire. el si familia lui ar trebui sa plece in babadag, sa faca manarii acolo, sa la se constanta in pace
14
8
Ia intrebati-l pe Florin Spataru , unul din directorii de la Damen Mangalia , ...daca detine vreo firma , subcontractoare , CAPUSA, cu sediul in Santierul Galati , si care recruteaza oameni din Santierele Galati si Mangalia , pentru a lucra la firma lui ?!!!
8
0
cu vesnica freza de ginere mort si fatza de tractorist din Beidaud...
15
6
Nivelul de aroganta a crescut. In rest e mai rau ca inainte.
16
3
uratanie de om, nici acum n-am uitat cum ti-ai batut joc de oras. cum te vad devin nervos, scarba naibii.
18
8
In poza trei femei usoare.
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468