REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

FĂGĂDĂU mizează pe SPRIJINUL cartierului HENRI COANDĂ, să mai prindă un mandat de PRIMAR!

FĂGĂDĂU mizează pe SPRIJINUL cartierului HENRI COANDĂ, să mai prindă un mandat de PRIMAR!

Replica API 25 septembrie 2020 | 10:11 5419

Alegerile bat la ușă, iar, la Constanța, primarul în funcție, Decebal Făgădău, se bazează pe “asul” din mânecă. Chiar dacă în cei patru ani de mandat nu se poate lăuda cu mari realizări, acesta contează pe sprijinul pe care îl are din partea asistaților social din cartierul Henri Coandă dar și din partea pensionarilor. De-a lungul timpului, Făgădău și-a atras, prin tot felul de acțiuni, sprijinul acestor categorii ale populației, iar acum mizează pe faptul că trebuie răsplătit. Cum? Cu voturi, bineînţeles. Pe principiul: după faptă şi răsplată. Iar de partea cealaltă: îl votăm, că ne dă...

Certificate fiscale false și evacuări cu țârâita

Controalele au început încă din luna ianuarie în cartierul Henri Coandă și au fost verificate atât actele depuse pentru obținerea locuințelor cât și modul în care aveau grijă chiriaşii îşi întreţineau apartamentele. Cu toate că au fost găsiți cu certificate fiscale false mai bine de 220 de chiriași, aceștia nu au fost evacuați, cum poate că ar fi fost normal, ci li s-a dat un ultimatum pentru a pune în regulă acele acte. Poate că toți acei peste 200 între timp și-au plătit amenzile de zeci de milioane sau poate că aceștia au rămas datori primarului pentru faptul că i-a iertat și nu i-a dat afară din case? O altă metodă prin care primarul a ajuns la inima și, poate, și la votul celor din Henri Coandă este proiectul „Măsuri integrate pentru o viață mai bună“ prin care aceștia primesc kit-uri de igienă personală și pentru îngrijirea locuinței. Proiectul se desfășoară pe o perioadă de 36 de luni.

Însă, pe surse, se pare că, în cartier, ar fi avut loc mai multe... întrevederi, acolo unde nişte reprezentanţi ai candidatului de faţă, "le-au cam pus în vedere” persoanelor de etnie pe cine trebuie să voteze primar, unde să pună ştampila, ca totul să fie bine şi de acum încolo.

Iar aceste îndeletniciri nu sunt unele noi. Sunt bine cunoscute încă de pe vremea lui Mazăre. Şi, cum Făgădău e urmaşul...

Programul ”Respect” și o cafea gratis pentru pensionari

Dacă programul cu un pui și cu o sticlă de ulei a devenit cam desuet, Făgădău a apelat la o altă găselniță prin care a împușcat 2 iepuri dintr-o lovitură. Prin programul ”Respect” se acordă tichete valorice în opt tranșe, în cursul anului 2020, acesta adresându-se nu numai pensionarilor ca până acum ci și acelorași asistați sociali. În acest fel, o mare parte a pensionarilor este convinsă că ”Făgădău le-a dat bonuri să cumpere și ei ceva de pus pe masă”. O altă metodă prin care primarul a ajuns la inimile și, de ce nu, voturile pensionarilor a fost cluburile deschise special pentru ei unde aceștia pot să petreacă cât e ziua de lungă și să consume o cafea la automat pe care primarul, în nețărmurita-i mărinimie, le-o dăruiește zilnic. Nici premierea seniorilor care împlinesc 80 sau 90 de ani nu pare lucru curat ținând cont că lucrul acesta nu se întâmpla foarte des în anii în care nu era campanie electorală.

Poate că toate aceste ”ajutoare” și favoritisme pe care Făgădău le oferă asistaților sociali din Henri Coandă și pensionarilor reprezintă doar o modalitate ascunsă prin care să le câștige votul sau poate că în primar s-a trezit un sentiment de mărinimie exacerbată. Oare? Chiar aşa, taman înainte de campanie? Deh, cunoaştem toţi lozincile precum: Aceeaşi Mărie, cu altă pălărie sau “Făgădău îşi schimbă părul, dar năravul...”

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai teodor si pe cine punem,ca toti sunt praf...
0
0
Amice:PTZA32:Lasa in Pace Baiat-ul ca maine este ziua lui de Nastere :si nu il mai fa Nebun prostul satului a zis si el o opinie fara sa il Jignesti! Si eu Urasc Ciuma Galbena de PNL-isti Muisti Dracului
1
2
FAGADAU-FAGABOU-FEKALAU MULTA MUIE CU DAR CU MUUUULT KAKAT!!!
2
1
Istoria intunecata a Constantei!
2
1
Pta32 ,ia ti odata tratamentul ala si scuteste ne
7
1
Amice :Psd 'Fagadau' Eliminarea:mai taci din gura ca numai prosti spui din gura ta bai Maimutoi Tolomac si blegoman si retine Minte Prostul Satului Psd-ul Nu se va Destrama FIINDCA este o Echipa Mare Si In primul Rand Nu Sustin Idiotul asta De Ciuma Galbena de PNL-ista Vergil Chitac Fuck PNL in primul Rand Nu il Sustin fiindca in trecut a fost un Puscarias care a avut Probleme cu Legea si a fost arestat! Asa ca Valea cu Porcul asta de Vergil Chitac Muistul de Ciuma Galbena de PNL-ista Din Constanta! TOT actual Primar Al Constantei Domnul Decebal Fagadau Va Castiga sigur si cel de al doilea Md
5
9
Da Si toti machidonii Care fac blocuri!!!
2
3
Pai tocmai ma,Boc a pus pe primul plan interesul Clujenilor a angajat niste I.Tisti buni si i-a pus pe aia sa faca programe cu care a accesat fonduri europene dar pe Fagadau nu l-a interesat sa faca ceva daca lui nu ii iesea nimic,asa a invatat el de la R.Mazare sa luceze doar pentru el si pt.partidul lui nu pentru Constanta si Constanteni. Cine l-a oprit pe Fagadau sa faca si el ca Boc,sau poate nu l-a dus bostanul?.
8
1
dragi cetateni ai Mangaliei , nu votati arabul Mohammad Murad, libanezii sunt cei mai zgarciti oameni, sunt doar pentru fam lor si atat in schimb cand au ocazia nu ezite sa fure tot pentru ei si numai pentru ei, aveti grija pe cine votati
8
5
Daca tu chiar crezi ca ai facut ceva inseamna ca ..... Orasul este f murdar, plinde hoti de tigani, iar piata din tomis 3 arata jalnic dupa ceea ce ai promis! ESTI RUSINEA CONSTANTEI!
12
3
Sa imi sugeti pula toti votantii PNL
4
11
lasa ma ca o vedem cu catu orban, raluca si bineinteles johanis de un an incoace! aici la locale e vorba de OM nu de partid boilor, BOC pe care-l pupati in cur nu a facut treaba in Cluj pe vremea PSD-ului? l-a oprit psd-ul sa faca? sunteti spalati pe creier de tatucul vostru PEEE SEEE DEEEE!!!!
9
6
PSD este HENRY COANDA. Veti vedea fata Europei cu PSD la conducere in alta lume.
15
7
auzi, programul respect, cand de fapt Fagadau se uita la ei ca la niste gandaci de bucatarie.
21
2
exact, platim cea mai scumpa apa din Romania datorita securistului Felix Stroe, dar ce putem face impotriva acestui lucru? ca suntem ca si sclavii pe plantatia lui, el face legea, nu vedeti ca in acest ziar ABSOLUT TOATE articolele in care apare Felix Stroe nu este voie sa se comenteze? de ce? de ce Replica ingradeste dreptul la a opina liber, drept garantat de Constitutie........... RUSINE
16
3
orice vot dat muistilor insirati de tine ajunge la hotul fagadau !!! Deci muia cu cacat a lor e !!! Mai ales porcului felicsel !!!
14
3
in afara de fagadau si stoe felix, care ne da cea mai scumpa apa din Romania, PSD mai are alti candidati deghizati prin alte partide cum ar fi : stelian ion, mircea dobre, murad mohamed, corina martin, horia constantinescu, muscina si mai nu stiu cum si cine mai stie, dar sunt al naibi de multi.
11
3
Sa te duci drak FATALAU impreuna cu scursurile tale de ciori borate!!! Cel mai idiot primar din tara, numai cand deschide gura emana prostie ,batjocora si medical cred e si paranoic ,cum viseaza el proiecte fictive dar doar pe format de hartie!! Intr- un cuvant m...e PSD m...e FATALAU!!
25
3
Un parazit de primar. Ma indoiesc ca asistatii sociali pt inclina balanta in favoarea lui fagadau.
29
4
Cum arata poza aia cu multimea aia de ciori in Henri Coanda, doar napalmul mai lipseste .
20
2
PSD,FAGADAU C-TA IN ACESTI 4 ANI A TRATAT CETATENII ORASULUI IN BATJOCURA A ASCULTAT PROBLEMELE CETATENILOR PLASTIC-FORMAL FARA SA SPRIJINE A JUCAT ROLUL LUI MAZARE IN ROLURI PRINCIPALE FILMUL SE NUMESTE PSD -C-TA FURA MULT PROSTIM MULT RESPINGEM MULT FACEM PUTIN BUN-PROST S SPECTACOL DE CIRC IN ACEST FILM DE 4 ANI SA VAZUT SI SA INTELES CLAR ACEST FILM AL PSD IN ULTIMUL SERIAL APARE PARTIDA ROMILOR CU PSD UNDE SE VEDE CUM AMENINTA OAMENII ACESTUI CARTIER IN CARE SPUNE CA DACA NU VOTATI CU PSD FAGADAU DACA VOI LUA CA PRIMAR VA DAU AFARA DIN COANDA CONSTANTA NUMAI VREA PSD FAGADAU JOS PSD JOS .
24
3
FAGADAU PRIMAR IN CONSTANTA DUMINICA VOTAM MASIV PSD
10
34
chiparosule TU esti alesul nostru
2
18
PNL 34,7% , PSD 19,6%,USR -PLUS 17%...Mutza PZD !
28
10
mama infractoare a lui fagadau a primit buletinele de vot cu stampila pe pesede ?
33
5
Ziar de cacat, parsiv. De ce nu lasati si la pnl comment uri....
15
20
Oameni buni, sa iesim in masa duminica la vot, toti cei din zona cartierului Henry Coanda si sa.i dam o lectie acestui primar, sa.i aratam ca si noi contam, nu numai tiganii lui votanti
38
5
MEDIOCRU CARE SE BAZEAZA PE SPRIJINUL TIGANILOR SI AL PENSIONARILOR! RUSINE RUSINE RUSINE
36
5
TU NU O SA AJUNGI PENSIONAR RESPECT TE ROG
5
4
Oameni buni, mobilizati-va familiile si prietenii ca sa-l dam jos pe nesimtitul asta !
32
8
cred ca s-au mai trezit constantenii
30
7
Daca se voteaza asemenea persoane, chiar ne ducem in hau.Oamenii responsabili sa vina la vot!
28
7
Mizeaza pe familia lui sa ia macar 10 voturi.
23
10
Dupa ce inveti sa scrii, te poti interesa si cine sunt cei care candideaza, pt ca in capusorul tau e o nebuloasa !!
10
5
Fagadau n-are nicio sansa din moment ce Stroe il mazileste incet si sigur. Blatul Stroe-Chitat este evident, dovada si cum trateaza angajatii lui de la Replica toata campania asta. Ca sa stiti, votati Chitac inseamna ca votati Felix Stroe.
12
26
NU E NEVOIE, SUNT SUFUCIENTI COHORTELE DE PENSIONARI LIHNITI
9
17
Toti niste mocangii si cersetori care stau si asteapta cu mana intinsa la fagadau pentru o bucatica
22
5
Sunteti jegosi.Se vede clar ca este artocil comandat de PNL , pt al denigra pe Fagadau.De ce la articolele in ca se scrie de PNL nu lasati comentariile ?De jeguri ce sunteti Ziar de kkt .Fagadau va castiga.Amiralul expirat nu are nici o sansa in fata lui Fagadau.De Lupu nici numai vorbim.M..E PNL! M..E Ciuma Galbena!
15
26
In ciuda voastra, tot Fagadau o sa iasa Primar! Degeaba ii urcati in slavi pe cei de la PNL, pentru ca sunt varza, Lupu nu exprima decat incompetenta, iar Chitac aroganta si lipsa de caracter. Veti vedea ca pe 28, ambii vor plange in palme.
13
36
De ce nu se poate comenta si la articolele in care ii tot pupati in cur pe cei de la PNL ??
22
14
O sa castige tot Fagadau, chiar daca il denigrati voi. Lupu si Chitac nu au nicio sansa. Sa fim seriosi!
14
32
Asta este electoratul tau fagadaule. Ai fagaduit multe si nu prea ai facut nimic. Rusinica.....
36
10
Se aseamana se aduna!Infractorii intre ei se ajuta!
31
8
cel mai slab primar din istorie, votat de coanda
37
11
Sa aiba drept de vot cel ce stie sa citeasca. Cel care plateste taxe si impozite. Fara asistati sociali. Dute intrun club de pensionari si injura-l pe fagadau. Sar pensionarii ca arsi. Ei nu inteleg ca toate astea le primesc datorita celor care platesc impozite. Ca este dreptul lor. Dar, sunt usor de manipulat. Flota aeropurtata din Henry Coanda, la fel. Dar la fel de repede intorc si spatele in momentul in care nu le mai dai. Toate aceste mocaneli, nu le da fagadau pe persoana fizica, ci primaria si consiliul local. Deci, platim toti. Duminica la alegeri, nu se exista covid?
31
10
Doar prostimea se tiganii voteaza psd.Muie PSD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
37
13
articol comandat de PNL de aceea are deschis si la comentarii!
18
28
de ce plm au drept de vot toti cei ce, nu numai ca nu contribuit cu vreun ban la dezvoltarea unei societati, dar cheltuiesc resursele acelei comunitati pe o viata parazitara? ce drept au astia sa decida mersul unei comunitati, modul de dezvoltare a ei, viitorul copiilor nostri?
39
6
Ba ce-l sapa Felix Stroie pe Fagadau, hahaha ... Oricum ca iese Fagadau ca iese Chitac aceeasi corupti sunt in saptele lor....niste lepre Felix ala mia ales o sa fie Nicusor Porcusor 2 ... a slabit se face fit pentru Penitenciarul Galati
21
9
Astea nu sunt favoritisme.Toate aceste reprezinta un mod de a fura cei din primarie incepand cu cei toti de la dgas,care dau aceste subventii si ajutoare pensionarilor si asistatilor sociali. Iau bani grei din aceste afaceri.Asa ca nu numai Fagadau ia si a luat acesti acesti bani.Luati si cercetati,vedeti pachetele cu ajuoare in mancare si ajutoare la incalzire. .Valoarea,calitatea si cantitatea lor si adunati .Vedeti banii de la subventii cerute inapoi de primarie si adunati.Ce ajutoare de caldura au dat populatiei in 2011-2015 si ce sume de bani cer inapoi populatiei dupa 5- 7 ani inapoi .
17
4
baaaaaiiii Ioane... la titlu iti dau dreptate dar la restul sa te cam duci dupa bunica.... au uitat cine ne a vandut resursela tarii? OMV iti zice ceva? Datarita cui am ajuns saracii EU? raspuns, datorita lui PNL si PSD, tu ti gura aia de idiot, ce ti as da cu capacul de canalizare peste dinti...
11
22
Singurul care-l poate bate pe Fagadau este Vergil Chitac, votati util, nu va irositi votul votand altceva, un vot dat altcuiva in afara de Chitac este vot dat lui Fagadau!!
45
17
Peste tot sunt tigani borfasi acolo care cauta sa jefuiasca, agate fete minore , vanda droguri. Un ghetou foarte periculos chiar in centrul orasului , mai rau ca in afara. Tiganii controleaza de la parcul Tabacarie, Vivo, Eden, pana in Palas. Isi vor vinde votul ca niste prostituate
36
5
in afara de ciori si pensionarii care vand pe 1 cafea ieftina, sper ca ceilalti sa NU voteze psd.
44
9

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367