REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Familia Bogatu LUCREAZĂ de ZOR la clădirea fostului SPITAL de BOLI VENERICE

Familia Bogatu LUCREAZĂ de ZOR la clădirea fostului SPITAL de BOLI VENERICE

Replica API 6 iunie 2021 | 23:04 9690

Fostul Spital de Boli Venerice, ce a funcționat în anii 70, a fost ras de pe fața pământului. În locul acestuia, Familia Bogatu construiește de zor! Este vorba de edificarea unui imobil de locuințe colective, cu regimul de înălțime de 3S+P+2E . Mai exact, conform autorizației de construire emisă de Primăria Constanța în data de 07 octombrie 2019, se dorește consolidarea, edificarea, modernizare și schimbarea destinației - imobil 3S+P+2E din sediu administrativ în locuințe colective.

Familia Bogatu continuă lucrările în zona Portului Turistic Tomis. După ce au demolat fosta clădire în care a funcționat ani la rând un Spital de Boli Venerice, aceștia par să nu zăbovească și să dau bice să finalizeze imobilul rezidențial pe care și-l doresc. Fosta clădire de pe strada Marcul Aurelius care, de-a lungul anilor, a deservit unui spital, așa cum este prezentat de persoanele care au trăit în acele vremuri, dar și casă pentru mai multe familii, a fost rasă de pe fața pământului.

Familia Bogatu dă bice să finalizeze proiectul!

Vă reamintim faptul că, societatea administrată de Codruța Bogatu a obținut autorizația de construcție în data de 7 octombrie 2019, iar lucrările au fost începute câteva zile mai târziu, mai exact, pe 20 octombrie 2019. Conform actului emis de municipalitate, se dorea consolidarea, recompartimentarea, modernizarea și schimbarea destinației - imobil 3S+P+2E din sediu administrativ în locuințe colective, împrejmuire teren și organizare execuției lucrărilor. Beneficiarii investiției sunt Inostrio Enterprises SRL și Logistics Partners SRL, proiectantul general este Up-Town SRL, iar constructorul care se ocupă de edificarea lucrărilor este Eli&Den Trading SRL. De asemenea, termenul de execuție al lucrărilor este de 36 de luni, imobilul urmând a fi gata la data de 20 octombrie 2022.

Însă, iată că zilele acestea se lucrează de zor!

Date despre societatea Inostrio Enerprises SRL

Inostrio Enerprises SRL este o companie înființată în anul 2013, ce are ca principal obiect de activitate exportul de cherestea. În plus, compania oferă clienților săi și o gamă largă de servicii profesioniste de consultanță, transport și logistică, fiind avantajată de poziționarea strategică în Portul Constanța Sud Agigea. Administratorul societății este Codruţa Dana Bogatu, soţia fostului vameş şi director în Administraţia Porturilor Constanţa Eugen Bogatu.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acolo unde a luat foc ,la spitalu Agigea a lucrat ca asistent medical tata Si multi ani separat la clădirile personalului am locuit toata familia ,împreună cu multi alti Sper din cunoscuți sa vada scrisul asta si sa mi dea de veste ,,,,din cei cu care am copilărit acolo
0
0
din salariul de bugetar .misto sa lucrezi la vama .
8
1
Saracu bogatu are si boala venerica
15
0
Aia nu era o cladire care trebuia reabilitata si lasata la forma initiala? Sau pentru vamesi smecheri nu trebuie?
34
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468