REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Familia lui Eugen Bogatu a cerut o nouă autorizație pentru clădirea impunătoare din Piața Ovidiu. Video

Familia lui Eugen Bogatu a cerut o nouă autorizație pentru clădirea impunătoare din Piața Ovidiu. Video

Cristina BĂRBUCEANU 15 ianuarie 2023 | 00:00 9258

Familia lui Eugen Bogatu, fostul șef al Portului Constanța, nu s-a încadrat în termen pentru finalizarea imobilului din Piața Ovidiu. Clădirea impunătoare trebuia să fie gata în octombrie anul trecut, așa că a cerut o prelungire a autorizației, pentru octombrie 2024.

Primăria Constanța a prelungit autorizația de construcție pentru imobilul lui Bogatu

Piața Ovidiu este plină de construcții foarte vechi, dar acolo unde se poate, investitorii încă vor să construiască. De altfel, în această zonă a început să își ridice un imobil și familia fostului șef al Portului Constanța, Eugen Bogatu.

Imobilul în construcție

Construcția actuală a fost ridicată pe locul fostului Spital de Boli Venerice din Constanța, care a funcționat înainte de anul 2000. Pentru acest imobil, cu regimul de înălțime de 3S+P+2E, autorizația de construire a fost dată pe data de 7 octombrie 2019, având o valabilitate de 3 ani.

Imobilul în construcție

Astfel că, până în octombrie 2022, imobilul ar fi trebuit să fie gata...însă nu a fost, deși, de luni de zile s-a lucrat și încă se lucrează de zor. Din acest motiv, constructorul a fost nevoit să prelungească valabilitatea autorizației de construcție, prelungirea fiind făcută de pe data 13.10.2022, având o valabilitate de 24 de luni.

Imobilul în construcție și plăcuța pe care scrie prelungirea autorizației de construcție

Beneficiarii acestei investiții sunt Inostrio Enterprises SRL și Logistics Partners SRL

De construcția imobilului se ocupă  Eli&Den Trading SRL, în timp ce beneficiarii investiției sunt Inostrio Enterprises SRL și Logistics Partners SRL.

Plăcuța care notează detaliile despre imobil

Inostrio Enerprises SRL este o companie înființată în anul 2013, ce are ca principal obiect de activitate exportul de cherestea. În plus, compania oferă clienților săi și o gamă largă de servicii profesioniste de consultanță, transport și logistică, fiind avantajată de poziționarea strategică în Portul Constanța Sud Agigea.

În curtea unde se află clădirea sunt numeroase materiale de construcții

Administratorul societății este Codruţa Dana Bogatu, soţia fostului vameş şi director în Administraţia Porturilor Constanţa, Eugen Bogatu.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un alt i*******r de vames pe langa Pilca, Fainarea, Teseleanu. Despre justitia din tara asta bananiera numita Romania numai de bine. La fel si despre autoritatile corupte. Daca furi o gaina faci 5 ani de puscarie cu executare dar daca furi un container plin cu bani esti achitat. Important este sa stii cu cine sa imparti iar acesti infractori au stiut.
1
0
Cate etaje? 2 sau 3?
0
0
Hello! Asta a dat tun cand a fost la butoane in Vama Agigea , el , Pilca Aurelian, Teseleanu Iulian , Fainerea Marius , Cadâr Sunai toti trimisi in judecata in Dosarul Portul - dupa opt ani de judecata instanta ii achita si ei revin la butoane respectiv Vama Agigea unde il pun Sef pe Cadâr Sunai . Si uite asa tot ei sunt la incasat spaga din Vama Agigea. Unde o fi Justitia asta ca nimeni Nu intelege, DNA si toate celelalte care or mai fi poate sa faca ceva?
8
2
a dracu functionarii astia ublici.salarii mici da vamesi d afaceri de nababi.anafule vezi ca i o baba in clt care vinde patrunjel si n a declarat venitu
8
1
regimul de înălțime de 3S+P+2E... in poza se vad 3 etaje ! deci, cum este?
5
1
Bogatu a luat-o din interes ca este fata marelui doctor Raica. El baiat destept dar sarac la origini. Fara relatiile tatalui socru (Dumnezeu sa-l odihneasca) nu ajungea in pozitiile pe care le-a avut. De un start avea nevoie si s-a orientat si omul. Adevarul ca la cat e de p*****a si ingamfata numai din interes se putea insura cineva cu ea. Pe cat de destept si om este fratele ei, ea este exact opusul.
14
1
Mai construiti ca o sa le luati cu voi in mormint. Nu va mai saturati domnule respectabil om de afaceri Eugen Bogatu. Sunteti inca o dovada a coruptiei din Romania.
14
1
dna si diicot, vitejii neamului au verificat ceva? sint multi fosti salariati la stat cu averi babane. sa le justifice!
16
0
In dreapta este vila amiralului Stefan, in stanga este vila fiului amiralului Stefan. Va dati seama ce putere avea omul ala pe timpul comunismului daca in acea perioada statul lua cu japca propietatile private si baga chiriasi in locul propietarilor de drept? Nu s-a atins nimeni de el, niciodata! Acum revenind la Bogatu ma intreb, de unde a avut asta bani sa cumpere o asa cladire cand el a lucrat la stat toata viata. Nimeni nu intreaba nimic, nimeni nu face nimic. Dupa 35 de ani de la revolutie suntem in acelasi rahat chiar mai puturos ca ala vechi. Despre subiectele acestea ar trebui sa faceti o ancheta jurnalistica, ca asa stiri stie si soacra-mea sa scrie. Dar din nou aceiasi intrebare. Cine si de ce?
32
0
Bogatu asta este un erou. Pai voi ati vazut cum arata monstrul de nevasta sa ??? Si el inca rezista !
17
3
sa primeasca hotul securist bogatu o asemenea autorizatie ??? Numai iinfractorii din primarie pot face asa ceva. In rest se ocupa cu refuzuri producatoare de spaga. Mwie primariei plina de derbedei iinfractori !!!
34
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468