REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Familia Merlă, AFACERI fără PROFIT și cu DATORII

Familia Merlă, AFACERI fără PROFIT și cu DATORII

Replica API 26 martie 2021 | 14:32 6872

Radu Merlă a fost, în trecut, unul dintre cei mai potenți financiar oameni de afaceri din Constanța. În afară de faptul că este implicat în ”n” societăți, se știe despre Radu Merlă că este și soțul lui Ani Merlă, șefa Direcției Fonduri Europene din cadrul Primăriei Constanța. Cea mai controversată societate pe care familia Merlă o deține este Oil Depol Services, care s-a afirmat prin investițiile imobiliare din Parcul Tăbăcăriei. Dacă aceasta, încă o menține pe linia de plutire, nu putem spune același lucru despre restul societăților, care sunt în prăbușire continuă.

S.C. Oil Depol Service S.RL. îl are ca acționar pe Radu Merlă, nimeni altul decât soțul lui Ani Merlă, director executiv în cadrul Primăriei Constanța. Acesta împarte societatea cu Dănuț Florescu, care deține 50 %. Merlă a mai fost implicat și în firma de casă a primăriei, pe vremea lui Radu Mazăre, Envirotech SRL, însă a renunțat la partea sa de acțiuni prin 2010. Interesant de știut este că, în timp ce S.C. Oil Depol Service S.RL are cifra de afaceri de peste 50 de milioane de lei, profitul este în continuă scădere. De la peste 14 milioane de lei, cât a avut în 2018, anul următor profitul nu a depășit 3 milioane. Nici restul firmelor deținute de Radu Merlă nu-i mai aduc bani.

Firmele lui Radu Merlă, fără cifră de afaceri și profit

Ambient Car Wash SRL, ce are ca domeniu de activitate întreținerea și repararea autovehiculelor , a avut, în 2019, cifra afaceri 376 772, profitul a fost pe minus, iar datoriile ajungeau la 909 628 lei. În această societate, mai sunt implicați: (25%) Plăcintescu Sabina Maria, Tudescu Laura Iuliana și Florescu Dănuț, fiecare având 25 % din acțiuni.

Motor Sport este o altă firmă ce nu-i mai aduce profit lui Merlă. Firma, ce se ocupă cu activități sportive, a avut în 2019 , cifra de afaceri 0, profitul a fost pe minus, iar datoriile ajungeau la 203 938 lei. În această firmă, mai este acționar și Dănuț Florescu.

Prunus SRL, o altă societate deținută de Florescu și Merlă, care se ocupă de colectarea și epurarea apelor, are cifra de afaceri 0 profitul pe minus și datorii de 315 203 lei.

Oil Depol Bioplanta, cu activități și servicii de decontaminare SRL, a avut, în 2019, cifra de afaceri 251 163, profitul pe minus, iar datoriile în valoare de 940 228 lei. Alte firme au fost, deja, radiate.

Singura firmă care mai aduce profit familiei Merlă este controversata Oil Depol Services, cu domeniu de activitate activități și servicii de decontaminare, are profitul în scădere. Cu o cifră de afaceri de 50 milioane de lei, în 2019, profitul a fost de 2.627.348 lei, față de anul anterior, când a fost de peste 14 milioane de lei. Datoriile erau, în 2019, în valoare de 19. 058. 783 lei.

Societatea se laudă ca fiind lider, la nivel național și regional, în topul firmelor ce au ca obiect de activitate curățările industriale cu apa folosind pompe de înaltă presiune, decontaminarea solului și a luciului de apă, colectarea și transportul autorizat ADR, depozitarea temporară și eliminarea finală a deșeurilor periculoase și nepericuloase.

Reamintim că firma se ocupă și cu imobiliare. După cum deja se știe, Oil Depol Services construiește un bloc cu șase etaje pe malul lacului Tăbăcărie, zona Lake View, pe un teren cumpărat în 2013, în baza unui PUZ aprobat de consilierii locali în 2016. După câteva luni, firma a obținut și autorizația de construire, aceasta fiind eliberată în august 2017, în condițiile în care alții, care nu au soți, soții prin Primăria Constanța, așteaptă mult și bine pentru eliberarea autorizațiilor.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
amirelu de lighean e depasit total de situatie. zdreanta asta e infipta bine si nu iese usor. stie prea multe si nu se da usor.
8
0
...a trecut aproape jumatate de an de la alegeri.si nu se aude nimic de noua organigrama...e plina Primaria de directori si directorasi ce taie frunza la caini pe salarii babane ...aceasta este sansa voastra...daca nu faceti nimic...veti fi frati cu PNTCD cat de curand ...
13
0
In curand imi dau lacrimile citind cat de rau ii merge lui Merla. Articol mai stupid ca asta nu cred ca putea sa apara.
14
3
Pai altfel nu s-ar explica asistatul la ceea ce se intampla de atatia ani in primarie si in Cta. Cineva ii apara. Si nu este nici gunoier, nici vanzator. Acum intelegeti ca singurii care puteam sa schimbam aceasta maf-e eram doar NOI, la vot. Organele de control ale statului sunt corupte, putrede presupunem noi dupa fapte. De asta e f important votul si schimbarea in totalitate a clasei politice. NOI avem puterea. Trebuie votati oameni necunoscuti, care sa nu aibe mafii sub ei.
8
0
dau bani de protectie la procurorul sef.El e ocrotitorul mafiei lui Mazare.
13
1
infractori cu procurori in banda.
11
1
sa mearga la puscarie dar au filiera cu procurorul sef. Chitac nu poate sa o scoata din primarie ca il da in judecata si castiga.Are judecatori si procurori pe statul de plata la Oil depol.
14
1
Aloooo! acolo in fund, la ANAF, se aude ceva???
17
2
Sa ii zici lu barbatatu sa vina la mine ca mai are niste datorii
10
1
Asta este moda acum,se poarta lanturi la gat de dimensiunea alora cu care se leaga vaca in grajd?,se vede treaba ca Merla este o parvenita cu relatii,oaneni corupti platiti de stat si care atunci cand vin in control la prieteni ii invata pe astia cum sa isi ascunda furaciunile cu acte,cum sa nu plateasca impozit la stat,ect,nu este noua smecheria,se practica si pe timpul lui nea Nicu,gestionari de pe timpul ala stiu la ce ma refer.
12
2
O SUPER JAPITA SI JIGODIE DE FEMEIE
25
3
Scarba cu profit ptr.cei care se fac ca nu vad afacerile dubioase !
19
2
Oil depol a lui Merla a avut in 2017 un profit de 5 milioane de euro. 5 milioane de euro pe an sau 400.000 euro pe luna , un salariu fenomenal. La ce sta Merla in primarie daca are pe luna 400.000 euro pe luna, pentru cei 1000 euro de la primarie. Sta ca sa isi faca blocul in parc, sa isi aranjeze treburile si sa rezolve niste treburi pe acolo
31
5
E o dejectie umama aceasta Merla.
26
3
Merla ,o conbinatie intre un moldovean arogant pe nume Radu Merla,ec navigator si o Ana,curva satului,o futea un ex vecin de-al lor taximetrist ...nu-i dau numele. O panarama bagata pana-n gat in matrapazlacuri cu Mazare & Co, fonsuri EU,mediu !!!!!!!!
22
3
Puz ul a fost aprobat in 2016, iar autorizatia eliberata in august 2017 ! Deci minim 8 luni a asteptat si comentati aiurea
4
19
aceasta muiere are un caracter infect.De neinteles atitudinea lui Chitac de o o mentine pe functie.Sau sa intelegem altceva ?
26
5
O familie care trebuie dusa in piata Pvidiu si impuscata sau spinzurata !
27
6
O SCARBA CARE A LUAT SPAGI CU NEMILUITA..O ZDREANTA CARE I-A SUPT PULA LUI MAZARE O VIATZA...CA SI DANUTZ FLORESCU O JIGODIE DE OM,UN JEG ORDINAR PUS NUMAI PE FURACIUNI...SA LE DAU MUIE
25
3
Tu te miri ca asta ca functionar public ii atribuia lui barbasu diferite contracte si licitatii si dna se face ca nu vede. Dar daca ai avea de a face cu grup infractional organizat format din advo.cacati si militieni ce ai face? Aceste cancere ale societatii exista, ne confruntam multi cu ele. Presa corupta le ocoleste.
31
4
... din anii '90 ! Cum pula mea la asta care este functionar public are voie sa faca afaceri private cu w.c.-uri din plastic cu cacat ?
35
3
infractoare din primarie !!! Mana dreapta a hotului mazare cu care se stergea la cur !!! Muie infractorilor !!! Cu cacat !!!
38
5

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468