REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Farul Constanța s-a calificat în play-off

Farul Constanța s-a calificat în play-off

Virgil STOIAN 10 martie 2024 | 00:00 1104

Play-off-ul SuperLigii din acest sezon va avea aceeași configurație ca și în cel precedent. După FCSB, Rapid, CFR Cluj și Universitatea Craiova, au reușit vineri calificarea în primele șase Sepsi Sfântu Gheorghe și Farul Constanța.

Farul Constanta s-a calificat in play-off

Sepsi Sfântu Gheorghe și Farul Constanța s-au calificat în play-off-ul SuperLigii

Sepsi Sfântu Gheorghe a reușit o calificare dramatică în play-off, după 2-1 pe terenul celor de la Petrolul Ploiești.

Elevii lui Bernd Storck au deschis scorul în minutul 14 prin Florin Ștefan, dar au fost egalați în minutul 88 după golul lui Albin Berisha.

Victoria a venit în al treilea minut al prelungirilor, când Gabriel Debeljuh a punctat și le-a adus covăsnenilor o clasare pe locul al cincilea.

FC Botoșani și Farul Constanța au terminat la egalitate, scor 0-0, o partidă în care campioana a evoluat în ultimul sfert de oră în inferioritate numerică, după eliminarea lui Grigoryan.

Punctul obținut le-a fost însă suficient elevilor lui Gheorghe Hagi, care ocupă locul al șaselea la finalul sezonului regular.

În schimb, Univeristatea Cluj a ratat prezența în play-off după remiza pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 0-0.

Rezultatul nu ajută niciuna dintre echipe, formația lui Ioan Ovidiu Sabău terminând pe locul al șaptelea, în timp ce elevii lui Nicolae Dică au picat pe loc de retrogradare directă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunteți analfabeți,bulangiilor:regulamentul este clar-in caz de egalitate de puncte primul criteriu de calificare este punctele realizate în campionat intre cele doua formați iar restul este can-can.Cine va dat pixul in mână (stai fără grijă sunt multi va tine)
0
0
Fraților,Hagi este cu gândul și mintea doar la fiisu că este p******a și nu joacă nimic nicăieri toți îl vad ca o măsea stricată. El numai judeca,numai gândește ..sta cu mintea și gândul doar la Ianis. Atâta timp cât Ianis,nu joacă s-o doar face act de prezenta la echipe de afară,Gică suferă și este dat peste cap... Ai trebuie sa lase echipa pe mana altuia, și sa se liniștească o perioada de timp...este înnebunit complet...nu vedeți ca și brancardierul îl deranjează.. numai vorbesc de restul...se comportă cu iei ca niște slugi..înjură, țipă ,urlă..face numai gesturi golanii fata de colegi de colaboratori...staff,etc.. Dute frate și trateaza-te la palazu mare...ca este în drumul tau
2
0
Sex nebun timp de câteva ore la rând, erecție puternică, orgasme vii, multă spermă și testosteron crescut și sigur la orice vârstă! Nu ratați șansa de a vă face sexul de neuitat:----> do.my/ruman
0
0
Echipa inconstanta, imprevizibila? NU! Manevre la pariuri!
1
0
Jalnica prestație, jalnici jucători. Iar antrenorul merge pe ideea de resuscitare. Dar ai ce sa resuscitezi! Jucători de doi lei. Ce mișcă ceva este vândut. Ideea ca veniți sa băgați bani ca eu nu am nu tine. Mai nea Hagi ai fost obligat sa bagi bani, sa finanțeze echipa? Dacă ești calic și nu vrei performanta nu te bagi. Simplu. Degeaba vorbești ca te acuzi. Părerea mea lasă echipa și pensionează-te.
6
0
Nu meritau....sa domine botosani tot meciul,sa nu arăți nimic,să înjuri ca un birjar pe marginea terenului, să nu ai ambiție sa câștigi.. rușine farul ,joc execrabil .nu meritați anul asta în playoff.
5
0
Sex nebun timp de câteva ore la rând, erecție puternică, orgasme vii, multă spermă și testosteron crescut și sigur la orice vârstă! Nu ratați șansa de a vă face sexul de neuitat: ---- do.my/ruman
1
4
Sex nebun timp de câteva ore la rând, erecție puternică, orgasme vii, multă spermă și testosteron crescut și sigur la orice vârstă! Nu ratați șansa de a vă face sexul de neuitat: ----
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468