REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Felicia Ovanesian anunța ca toate utilajele firmei de salubrizare vor fi dotate cu GPS

Felicia Ovanesian anunța ca toate utilajele firmei de salubrizare vor fi dotate cu GPS

Ana Maria LIPAN 13 februarie 2023 | 00:00 1512

Felicia Ovanesian, city managerul municipiului Constanța, a anunțat, prin intermediul unei postări de pe Facebook, faptul că începând cu data de 28 februarie a.c., toate utilajele de salubrizare vor fi dotate cu GPS.

Felicia Ovanesian anunta ca toate utilajele firmei de salubrizare vor fi dotate cu GPS

"Din 28.02 toate utilajele, echipamentele și personalul operatorului de salubrizare vor fi dotate cu GPS. Din 01.06 sistemul GPS va emite rapoarte orare, zilnice și lunare cu privire la zonele in care activitățile de salubrizare sunt efectuate.

Felicia Ovanesian anunta ca toate utilajele firmei de salubrizare vor fi dotate cu GPS

Verificarea respectării graficelor de lucrări și Recepția lucrărilor executate, penalizarea neexecutărilor vor fi infinit mai precise. Funcționari din cadrul primăriei municipiului vor avea acces in timp real la toate datele furnizate de sistem. Salubrizarea in Constanta se va realiza la alte standarde, demne de mileniul 3 și fără niciun fel de concesii. Implementarea sistemului este rezultatul a luni de zile de negocieri. Constanta va deveni astfel, cel puțin după știință mea, a 2 a localitate din România care beneficiază de un sistem modern și eficient de supravegherea activității de salubrizare!", a scris aceasta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Feliciu sper din suflet sa te vad moarta si pe tine si pe tarfa aia cu care locuiesti in palatulnala de 1400 de m patrati. Si tie si lui chitac sa va ajunga mormantul wc public! Multa mwe cu kkt !
3
3
asta ne mai lipsea! si chitac a ramas cu gura cascata de emotie la aceasta bazaconie. are bani primaria, de cheltuit aiurea.
6
2
Si pe tziganushii care scormonesc si imprastie gunoaiele toata ziua, cum ii aduci in mileniul 3? De acolo de sus, nu stie ce se intampla printre blocuri! Du-te, du-te!
5
1
Felicia e baiat bun.
5
3
Feliciule, lasa ne, lasa ne, si du te cu toxi al tau la tratamentul vostru la Eforie !
6
3
E inutila madam asta.cica face și ea ceva.de unde bani pt achiziție? Tot din buzunarul nostru..a dracu hoata
9
3
sunt de acord iinfractorii polaris cu asa ceva ???
6
3
trambita pnlului....
7
1
Tantica asta ar trebui sa-si dea demisia. E zero.
14
1
Normal, un sistem GPS este mai ieftin decât o mașină de ridicat gunoiul silențioase sau niște tomberoane care să nu provoace un concert hard-rock la orele mici din noapte când apar să ridice gunoiul. Nici un sistem GPS nu poate garanta ridicarea gunoiului ci doar faptul că s-a trecut pe acolo.
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468