REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu, de 5 ani împreună. Mesajul transmis de austriac

Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu, de 5 ani împreună. Mesajul transmis de austriac

Replica API 24 octombrie 2019 | 17:24 531

Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu

Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de cinci ani. Deși au fost mulți cei care nu credeau în relația lor, mai ales că cei doi stau mult departe unul de celălalt, din cauza proiectelor în care sunt implicați, ei bine, sunt mai fericiți ca niciodată.

Cu ocazia aniversarii relației lor, Felix a transmis un mesaj emoționant pe contul de socializare, alături de care a atașat o imagine, în care apare împreună cu iubita lui. „Aniversare de cinci ani fericită, iubirea mea. Îţi mulţumesc pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună. Te iubesc!, a scris Felix Baumgartner pe Instagram.

Recent, Mihaela Rădulescu a povestit în cadrul emisiunii „Ferma”, despre cum a fost la un pas de a se despărți de Felix, în urma unei greșeli…nevinovate. „De la asta era să mă părăsească Felix. Nu era din vina prăjiturii. Era pentru că nu i-am zis că mă apuc de gătit. Dacă îi atingi lucrurile din casă și nu i le pui la loc, s-a terminat. M-am apucat de gătit eu în casa lui, fără să cer permisiunea, că era omul plecat și am zis că-i fac și eu o surpriză. Când a venit și a simțit miros de mâncare, în loc să facă fața aia de bărbat fericit că i-a gătit femeia, a început să țipe la mine: „Ce faci, mă, acolo? Ce-i cu mirosul ăsta? Ai luat alea din bucătărie? Ai gătit în vasele mele?’. El nu gătise niciodată și nici nu mai locuise cu vreo femeie în casă”, a povestit Mihaela Rădulescu.

Felix Baumgartner este parașutist și BASE jumper austriac. Pe 14 octombrie 2012, în cadrul proiectului Red Bull Stratos, inițiat în 2007, decolând de pe aeroportul bazei aeriene Walker din Roswell, statul New Mexico din SUA, a urcat cu un balon umplut cu heliu până în stratosferă, îmbarcat într-o nacelă etanșă, din care a sărit de la altitudinea de 39,045 km.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din nou Raduleasca, parasuta.... !? Sa stea ascunsa. Nu-i mai faceti reclama acestei pocnitoarie, nu. Bine ca a scapat Banica de ea si de "zana surprizelor".
3
0
E clar... sta Mihaela in casa lui Felix ca Papusa in cutie.....
2
0
Nu neaparat ascunsi, dar mai discreti. Adica sa vorbeasca atunci cand sunt intrebati. Nu sa dea din coate ca sa iasa in fata, in evidenta, in atentia publicului.
10
0
Mie nu-mi plac deloc aceste personaje. La varsta lor ar trebui sa stea mai ascunsi.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108