REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

FENOMENE STRANII în incinta PALATULUI COPIILOR?!

FENOMENE STRANII în incinta PALATULUI COPIILOR?!

Replica API 3 februarie 2020 | 00:00 704

Palatul Copiilor din Constanța, cu o istorie aproape 70 de ani, a reprezentat,pentru urbea de la malul mării, aproape singura modalitate prin care copiii puteau practica un sport, sau învăța să deseneze, să danseze sau, de ce nu, puteau fi inițiați în tainele teatrului. Însă, de la o vreme, din interior se aud zgomote ciudate!

Întins pe o suprafață de aproape 12 hectare, și având câteva terenuri de fotbal, dar și de handbal sau baschet, acesta a fost lăsat în paragină de statul român, terenurile fiind năpădite de bălării, aleile, care altădată îmbiau la plimbări, devenind, practic, de netrecut din cauza vegetației. În urmă cu câțiva ani, s-a încercat aducerea complexului în patrimoniul Constanței, acesta aparținând Ministerului Educației.

Eșecul acestei încercări nu a făcut decât să alimenteze zvonurile conform cărora, Palatul Copiilor ar urma să facă parte dintr-un viitor proiect imobiliar.

30 de loturi de 1000 de metri pătrați vândute?

Un constănțean a semnalat că 3000 de metri pătrați din suprafața totală a complexului ar fi fost vândute. Contactată de către reporterii cotidianul Replica, Roxana Mitan, directoarea Palatului Copiilor a declarat: „Nu e nimic adevărat în aceste afirmații.Terenul nu putea să fie vândut, deoarece el aparține statului român. Orice speculații pe această temă sunt total neadevărate”. Întrebată, de asemenea, despre zgomotele de drujbă care se aud atunci când complexul este închis, aceasta a răspuns: „Din cauza vântului foarte puternic dar și pentru că unii copaci sunt uscați, s-a făcut toaletarea acestora, zgomotele provenind de la cei care s-au ocupat”.

Cu toate acestezvonuri, Palatul Copiilor rămâne un loc iubit de copii, unde aceștia își pot dezvolta aptitudinile, aproximativ 3000 dintre ei participând la activitățile organizate de acesta.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Director pus sa ocupe un scaun, nu misca nimic pentru ca nu are voie. Asa se intampla peste tot in Constanta. Tara unde hotia este la ea acasa
2
0
sa se renoveze si sa aibe unde sa mearga copii sa se recreeze,se faceau atatea activitati sportive, arta, muzica, dans nu mai interseaza pe nimeni, se gandesc doar sa construiasca fratilor ganditiva ca nu luati nimic cu voi
2
0
cine o reprezinta pe aceasta doamna directoare ! nu are cunostinte in administratie !
1
0
Mazare e cu toporul noaptea acolo, doboara arbori sa isi faca o canoe sa fuga de bulangii de aici
3
2
fenomene stranii pe dracu ,bintuie makedonii cu drujbe sa taie copacii sa-si construiasca cotetele de "lucs" cu materiale chinezesti sa se umple de parati secaturile naibii ca nu se mai satura
18
0
Sa sa darame si sa sa faca blocuri
3
6
ca se luptau sa treaca palatul de la ministerul educatiei la consiliul judetean ? 12 hectare in buricul targului, la doi pasi de delfinariu sau de mall. Ce frumos l-ar parcela si cum ar rasari cartiere cipanesti din bca chinezesc cu locuri de parcare doar pe domeniul public. Dar nu le da nimeni nimic, aia de la Bucuresti sunt mai hoti ca ei.
16
1
E clar bantuit locul , propun construirea unei biserici in care sa se slaveasca oile si la impartasanie sa se dea branza .
11
1
ia sa vedem daca pe cele 30 de terenuri apar 60 de blocur machedonesti tzantzaresti ? prostanul ala de fagadau are o foame mare!
27
3
Semnati petitia initiata de doamna Carmen Dumitrescu pentru renovarea Palatului copiilor din Constanta . Din pacate aici nu pot atasa link ul deoarece nu permite situl Replica . Petitia o gasiti pe situl campaniamea.declic.ro iar acolo cautati reabilitare Clubul Elevilor si incercati sa o distribuiti la cat mai multe persoane si grupuri din Constanta , numai asa cred ca putem sa ne facem auziti, iar altii sa isi ia gandul si labele de la Palatul Copiilor in care sau format mii de copii ai acestui oras . Haideti sa incercam sa sustinem educatia orasului nostru . Semnati petitia va rugam
18
2
Cine e neica nimeni asta? O sageata! Dna -ul doarme?? Curtea de Conturi?
13
1
ADEVARAT SAU TAIAT COPACI BUNI CEI USCATI AU RAMAS, SI GRAMEZILE DE CRENGI ZAC LINGA ACEL TEREN MUC DE BETON. HAOS TOTAL !!!! PACAT !! SANATATE DNEI MITAN PT. NIMIC !
19
1
Muie psd muye draqnea muye fagabou Draq de neam de koorve si secaturi
22
12

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212