REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ferma 2019. Florin Pastramă şi Brigitte Năstase s-au logodit în biserică

Ferma 2019. Florin Pastramă şi Brigitte Năstase s-au logodit în biserică

Replica API 5 aprilie 2019 | 00:00 459

Florin Pastramă şi Brigitte Năstase

Încurcate mai sunt căile dragostei. În timp ce acasă, partenerii oficiali tună şi fulgeră, Brigitte Năstase şi Florin Pastramă îşi consumă idila de la Ferma 2019, liniştiţi, în văzul tuturor. În episodul de joi, povestea celor doi ajunge în faţa preotului.

Florin Pastramă se confruntă cu o dilemă: iubește două femei în același timp, dar nu știe pe care să o aleagă. Brigitte Năstase este cea care are grijă de el și cu care împarte același pat, dar inima lui bate și pentru Otniela Sandu.

Cu toate acestea, Pastramă o duce pe Brigitte la o biserică din Văliug, din judeţul Caraş Severin, acolo unde au loc filmările emisiunii, și îi jură credință. Concurenții rămân muți de uimire când cei doi se întorc și fac un anunț important. Ceea ce văd însă, telespectatorii este filmat în urmă cu mai bine de o lună.

Logodna celor doi a avut loc la sfărşitul lunii februarie, după ce Paula Pavel a fost eliminată din competiţie. Cei doi şi-au dat seama că toate scenele cu ei au fost difuzate pe micile ecrane şi că au rămas fără partenerii oficiali. De altfel, Raluca Podea, iubita lui Pastramă i-a dat papucii cu mult timp înainte de idila cu Brigitte, iar Corneliu Oană a părăsit şi el vila brunetei din Pipera.

Surse din interiorul Fermei au mărturisit pentru Click! că secvenţele cu cei doi sunt mult mai fierbinţi şi mai multe decât s-au văzut pe micile ecrane. În plus, cei doi „au petrecut” şi Paştele în Fermă, deşi acesta este pe 28 aprilie, iar ei au filmat secvenţele respective în urmă cu trei săptămâni.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au innebunit nebunii, sau a innebunit postul TV care mediatizeaza asemenea uratenii !
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212