REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Fifor: Nu se pune problema remilitarizării Poliţiei

Fifor: Nu se pune problema remilitarizării Poliţiei

Replica API 10 august 2019 | 02:39 540

Mihai Fifor

Ministrul de interimar de Interne, Mihai Fifor, a declarat vineri că a discutat în ultimele zile cu premierul Viorica Dăncilă şi ''nu se pune problema remilitarizării Poliţiei''.

"Am discutat şi aseară la un post de televiziune, cât se poate de clar. Am fost întrebat dacă s-a discutat şi sunt un om onest şi v-am promis transparenţă totală în mandatul meu. (...) Şi am spus: da, a fost această discuţie, am discutat cu doamna prim-ministru în ultimele zile şi, citez din mine, nu cred că se va ajunge vreodată în România la remilitarizarea Poliţiei şi subliniez pentru toată lumea, ca să închidem acest subiect, nu cred că vreodată vom mai ajunge aici. Şi am mai spus ceva. Dacă vreodată se va pune problema unei astfel de chestiuni, desigur primele vor fi sindicatele la masă, pentru că, în momentul în care am preluat mandatul interimar la Interne, primii cu care m-am întâlnit au fost sindicatele. (...) Închid cu remilitarizarea. Nici nu se pune problema remilitarizării Poliţiei", a afirmat Fifor, la sediul Centrului Integrat pentru Situaţii de Urgenţă din Capitală. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar fi si culmea sa iei o sleahta la nimereala,sa le dai uniforme si sa le zici ca de acu' formula ,,sa traiti !'' e obligatore,ca de restul oricum nu se poate instrui un prostovan dedicat inculturii si prostiei cu , convingere ferma,traditionala.Militarizezi dracului ceva deja bine structurat,format din persoane sanatoase la cap,nu o faci cu ceva ca politia noastra de azi.
0
0
Un mason prost
0
0
Ce mai stiti despre STSistul ala de la I.P.J.Cta despre care ati spus ca a divulgat secrete de stat unei pesoane private?.Este trimis in judecata pentru ca un hot care este prins furand din buzunre ajunge la tribunal
1
0
Ar fi fost o alta aberatie pesedista.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108