REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.1° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Fiica cea mică a lui Cristi Chivu debutează joi seară în serialul Adela: „Mama îmi zice Demi Moore”

Fiica cea mică a lui Cristi Chivu debutează joi seară în serialul Adela: „Mama îmi zice Demi Moore”

Replica API 13 noiembrie 2021 | 02:14 1638

Fiica cea mică a lui Cristian Chivu, frumoasa Anastasia, cochetează cu actoria! Aceasta a venit special din Italia, împreună cu mama sa, Adelina Chivu, pentru a participa la filmările serialului „Adela”, acolo unde a obținut un rol. Alături de Anastasia, în serialul difuzat de Antena 1 va apărea și Toto Dumitrescu, fiul unui alt fost mare fotbalist, Ilie Dumitrescu.

Anastasia Chivu

Fiica cea mică a fostului căpitan al Naţionalei de fotbal, Anastasia, în vârstă de 10 ani, a jucat alături de Toto Dumitrescu, nimeni altul decât fiul legendarului Ilie Dumitrescu, în serialul „Adela”, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1. Anastasia are un rol-cheie în serialul difuzat de Antena 1, iar primul episod în care fiica lui Chivu a apărut a fost difuzat joi seară.

foto: arhivă personală

Anastasia Chivu: "Tot timpul mi-am dorit să fiu actriţă"

Anastasia a venit alături de mama sa, Adelina Chivu, în România pentru a participa la filmările acestui proiect și pentru a-și urma visul de a deveni actriță. „Urmăream serialul de acasă, din Italia, și mi-a plăcut. Tot timpul mi-am dorit să fiu actriţă, mi-a plăcut mult ideea! Mama îmi zice Demi Moore!”, a declarat Anastasia, conform observatornews.ro, citat de Click. Anastasia va fi colegă de platou cu alți copii de foști mari fotbaliști. În același serial mai joacă Dominique Lăcătuș (în rolul Taniei), fata lui Marius Lăcătuș, și Toto Dumitrescu (în rolul lui Floppy), fiul lui Ilie Dumitrescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu pleaca ciinii de linga macelarie.nulitatile de chi u si serialul ulii au maigasit o maimuta din famiglie s prapadeasca banii.treci fa la munca!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468