REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Fiica lui Cindy Crawford, fără sutien pe covorul roșu! Kaia Gerber fost în centrul atenției

Fiica lui Cindy Crawford, fără sutien pe covorul roșu! Kaia Gerber fost în centrul atenției

A.F. 21 octombrie 2022 | 00:00 429

Kaia Gerber (21 de ani) și celebra sa mamă, supermodelul Cindy Crawford (56 de ani) seamănă ca două picături de apă! Tânăra a fost o apariție răvășitoare pe covorul roșu de la Academy Museum Gala, din Los Angeles.

Kaia Gerber

Kaia a ales să poarte o rochie transparentă, din colecția anului viitor a brandului Alaïa Illusion, în culorile vișiniu și negru. Manechinul, care are o avere de 3 milioane de dolari, a renunțat la sutien pentru această ținută inedită. Rochia a avut o fustă tip sirenă, drapată, iar partea de sus a fost formată dintr-o helancă neagră, transparentă.

Cu părul lăsat lejer pe spate, coafură care amintește de anii de glorie ai mamei sale, Kaia Gerber parcă ne-a întors în timp, demonstrându-ne că este leită lui Crawford. Nu este de mirare că și ea are o carieră de succes în lumea modellingului, călcându-i pe urme lui Cindy. Kaia a debutat în acest domeniu la 15 ani, iar de atunci a prezentat pentru cele mai mari case de modă din lume.

La sfârșitul anilor ’80 și începutul anilor ’90, Crawford a putut fi observată în mod regulat pe podiumurile din Paris, fiind muză pentru fondatorul casei de modă  Alaïa Illusion, Azzedine Alaïa, purtând adesea ținutele negre (semnătură ale designerului_, care îmbrățișează silueta, și a căror influență poate fi simțită puternic în munca lui Mulier astăzi. Crawford și Gerber împărtășesc în mod clar o apreciere reciprocă pentru Alaïa. Ele au participat la vernisajul unei expoziții dedicate lucrării sale la Paris anul trecut, relatează Vogue, citată de click.ro.

Totuși, în timp ce look-ul lui Gerber pentru această ocazie ar fi fost mai mult decât potrivit unui supermodel din anii '90 , Kaia a adus-o în 2022, cu stilul ei minimalist, îmbinând trecutul cu prezentul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272