REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Filmările la westernul "Rust", unde Halyna Hutchins a fost împuşcată mortal, nu vor fi reluate

Filmările la westernul "Rust", unde Halyna Hutchins a fost împuşcată mortal, nu vor fi reluate

A.F. 22 octombrie 2022 | 00:00 341

Când filmările la westernul "Rust" vor fi reluate, acestea nu vor avea loc în New Mexico, în statul american în care directoarea de imagine Halyna Hutchins a fost împuşcată mortal în octombrie 2021 cu o armă de recuzită cu care actorul Alec Baldwin repeta o scenă pe platoul de filmare, a declarat joi o avocată a companiei de producţie, relatează Reuters.

Halyna Hutchins, Alec Baldwin

Anunţul are loc după încheierea unui acord pe 5 octombrie între Alec Baldwin, producătorii Rust şi familia directoarei de imagine Halyna Hutchins, potrivit căruia filmările vor relua în ianuarie 2023 cu aceiaşi actori principali şi acelaşi regizor. Matthew Hutchins, soţul Halynei, va fi producătorul executiv al peliculei, potrivit Agerpres.

Baldwin şi alţii ar putea fi în continuare acuzaţi penal de moartea directoarei de imagine, în vârstă de 42 de ani, în octombrie 2021 la o fermă lângă Santa Fe, statul New Mexico, a declarat un procuror local după anunţul privind înţelegerea între părţi.

"Producţia Rust nu se va întoarce în New Mexico", a declarat avocata Melina Spadone într-un comunicat în numele companiei Rust Movie Productions. "Producţia are în vedere alte locaţii, inclusiv în California, însă nu au fost încă luate decizii", a mai spus ea, citează stiripesurse.ro.

Alec Baldwin

Un ofiţer de siguranţă va fi prezent pe platoul de filmare atunci când producţia va fi reluată, se mai arată în comunicat.

Halyna Hutchins a murit în octombrie anul trecut după ce revolverul cu care actorul Alec Baldwin repeta o scenă pe platoul de filmare din New Mexico s-a declanşat, împuşcându-i pe directoarea de imagine şi pe regizorul filmului, Joel Souza. Souza a fost rănit, dar a supravieţuit.

Baldwin, în vârstă de 64 de ani, a negat orice responsabilitate pentru moartea lui Hutchins şi a spus că prezenţa muniţiei reale nu ar fi trebuit niciodată permisă pe platoul de filmare de la Bonanza Creek Ranch al acestui western.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212