REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Firea, REACŢIE după decizia ÎCCJ în dosarul lui Dragnea

Firea, REACŢIE după decizia ÎCCJ în dosarul lui Dragnea

Replica API 21 iunie 2018 | 00:39 206

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, susține că după decizia ÎCCJ în Dosarul angajărilor ilegale la CJ Teleorman în care a fost condamnat în primă instanță Liviu Dragnea partidul are nevoie de unitate.

Ea speră că în cadrul Comitetului Executiv se vor lua cele mai bune decizii și menționează expres că PSD nu are nevoie în aceste zile de o noapte a cuțitelor lungi:

”Partidul trece prin momente dificile. Așa cum am făcut și în alte momente grele, eu și colegii mei vom lua cele mai bune decizii.

Partidul Social Democrat va rezista tuturor presiunilor, își va duce la capăt mandatul încredințat de români și va pune în aplicare Programul de Guvernare.

De prezumția de nevinovăție trebuie să beneficieze orice român, până la o decizie definitivă.

În ciuda tuturor presiunilor, PSD va merge înainte pentru că avem o datorie față de toți românii. Deciziile trebuie sa le luam noi, in interiorul partidului, si nu sa fie fortate din exterior.

Am fost si raman un om de echipa. Acum se simte miros de “sange politic”. Unii, din afara echipei noastre, si care in mod evident ne sunt adversari, isi vor intensifica atacurile si ne vor lovi. Vor incerca sa profite politic. Depinde doar de noi cum vom sti sa gestionam acest moment: cu gandul la cei care ne-au votat sa aducem o viata mai buna romanilor si constienti de datoria noastra fata de echipa careia ii datoram onestitate, solidaritate, calm.

Niciodata nu voi vorbi din afara unei echipe in care am intrat de bunavoie. Ar fi un gest de lasitate. Stiam de la inceput ca vor fi momente de succes in politica dar si ore care ne vor testa caracterul. “Caracterul unui om se nu se arata in momentele de confort ci in cele de schimbari si controverse”, spunea Martin Luther King Jr.

Am dispret pentru cei care se gandesc doar la cariera si imaginea lor, parasind la greu familia din care fac parte. Au fost momente in care PSD si-a devorat liderii, prin jocuri de culise si nopti ale cutitelor lungi. Momente pe care, ulterior, partidul le-a decontat. E lucru dovedit, romanii nu empatizeaza cu tradatorii, sforarii si intrigantii. Suntem in an Centenar. Impreuna trebuie sa ne gandim mai mult la ceea ce ne uneste, decat la ceea ce ne dezbina.”, susține președintele PSD București-Ilfov, conforma stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
toti labarii si curvele casate , oftica e boala grea , jegosilor , nu aveti ce manca .....dar postati , dragi cacati !
0
0
Antenista lui Pandele , ucenica Varanului si fina Ciobanului , tine in mana cu tandrete , cu temeinicie , cu ingamfare , pixul diliului Dragnea ...
1
1
O nenorocita de curva nimfomana
1
1
la ce unitate te referi tu jigodie, dupa ce ai distrus Bucurestiul, credeati voi ca o haita de hoti poate pune calcaiul pe o tara, sa-si bata joc de un popor intreg, si sperati ca veti reusi intr-un final sa modificati tot ce este posibil ptr ca acest penal sa fie achitat, va indoiti. Sper ca toti sa il urmati, la puscarie- doar nu in brazilia
3
1
Dute fa gura de broasca dracului cu partidul tau cu tot . Mars javrelor . Distrugeti Romania pentru ca voi sa va scapati curu de puscarie .
2
1
Faceti zid degeaba in jurul nenorcitului!!! Condamnarea este clara!!!! Psd-ul si sustinatorii lui precum boul de la 06:33 s-au dus pe poula!!!
7
3
bv.Mihai ......
2
3
Mihai .... ai zis-o bine !
2
4
Singura solutie este sa votati miscarea populara si pe presedintele Traian
4
10
....la muie cu PNL....
4
11
la alegeri PSD 60%.,,,,,,PNL Mooooeee.
3
15
Haideyi cu toti in strada cu PNL, trebuie sa ajungem la putere, suntem multi si vrem sa facem multe. Miscare rezist e a noastra a PNL, votul vostru e al nostru
2
14
Ii trebe plua lu asta
12
4
Mai prostanaka ka firea doar veorica este.
14
4
Fa , bovina de Voluntari , noi va dam sapun , iar voi sa folositi franghia . O aveti cu prisosinta la guvern !
17
4
Ce treaba are sentinta cu unitatea prtidului?--a gresit sa plateasca dar cum mai faca dna firea jocurile in psd fara liviu?
15
3
La puscari si tu firea
14
3
O curva, un penal si un partid de rahat.
26
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367