REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Firma contractată de ENEL să mute contoarele într-un bloc şi-a bătut joc de lucrare

Firma contractată de ENEL să mute contoarele într-un bloc şi-a bătut joc de lucrare

Replica API 8 februarie 2013 | 00:00 696

Ţigănie, cu pereţi sparţi şi cabluri inestetice

Ţigănie, cu pereţi sparţi şi cabluri inestetice

Ai fost pus vreodată în situaţia în care să constaţi cu surprindere că după o renovare lucrurile arată mult mai rău decât înainte? Ei bine, acest lucru li s-a întâmplat locatarilor blocului C28, care au constatat cu stupoare faptul că, după renovarea făcută de firma SC 97 Electroconst SRL, toată izolaţia arată groaznic şi îi dezgustă pe locatari. Pentru a înţelege cât mai bine despre ce este vorba, trebuie să ştiţi că ENEL a decis ca, la unele blocuri din Năvodari, contoarele să fie mutate în exterior, pentru a fi verificate mult mai uşor. Aceste lucrări prin care contoarele au fost mutate din apartamente în exterior au fost desfăşurate doar la scara B, lucrări care au început la sfârşitul anului 2012.

În urmă cu trei zile, angajaţii SC 97 Electroconst SRL, firmă contractată de ENEL, a vrut să continue lucrările începute înainte de sărbători la scara A a blocului, dar muncitorii s-au lovit de refuzul locatarilor, care nu au permis accesul acestora, motivul fiind reprezentat de proasta calitate a lucrărilor realizate la scara alăturată, scara B. "Noi, la fel ca şi cei de la scara B, am făcut renovări pe casa scării, am pus un interfon şi mă doare sufletul când mă gândesc că noi am muncit şi ne-am distrus sănătatea, să vină o firmă d-asta de doi lei să-mi pună fierăraiele alea negre. Când au venit la scara A, eu am zis că nimeni nu intră până nu văd ce au făcut în scara aia. Când am intrat acolo şi am văzut ce au făcut ăia, i-am dat afară. Ţigănie d-asta mie nu-mi place, noi am muncit pe scara asta, ne-am distrus sănătatea, am investit nişte bani şi veniţi voi să-mi faceţi şerpăria aia?! Păi ce-i asta, îşi bat joc de mine? Tablourile sunt la pământ. Nu se poate aşa ceva, în loc să faci ceva nou, tu mai mult distrugi. Ei veneau cu sculele să se apuce de spart, dar i-am dat afară. Dacă vă duc acolo o să rămâneţi uimiţi. În primul rând nu schimbă tablourile, asta este durerea mea, să schimbe tot pentru că tablourile alea sunt praf, sunt de atâţia ani. Eu le-am spus, până nu văd finalizat în blocul ăla, nimeni nu calcă piciorul aici, în scara cealaltă unde stau eu", a declarat, pentru "Replica", unul din proprietarii nemulţumiţi, Dumitru Munteanu. ENEL nu a putut oferi, momentan, un punct de vedere.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108