REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Fiul Mihaelei Radulescu e major! Ayan e hot, la 18 ani!: „Nu am destule cuvinte ca s-a exprim ceea ce simt”

Fiul Mihaelei Radulescu e major! Ayan e hot, la 18 ani!: „Nu am destule cuvinte ca s-a exprim ceea ce simt”

Replica API 3 august 2022 | 00:00 1145

Zi plină de emoții pentru Mihaela Rădulescu, care pe 1 august, și-a sărbătorit fiul! Diva a anunțat cu emoție pe rețelele de socializare că fiul ei, Ayan Schwartzenberg a devenit major!

Trecut-au anii și Mihaela Rădulescu s-a trezit că are ditamai bărbatul la ușă. Este vorba de Ayan, fiul ei și al omului de afaceri Elan Schwartzenberg, care a împlinit pe 1 august 18 ani!

„Nu am destule cuvinte ca s-a exprim ceea ce simt! Oh, băiatule, ești bărbat de acum!”, a exclamat, plină de emoții, mămica Mihaela Rădulescu, în dreptul unei poze cu Ayan din copilărie!

Ayan e plin de mușchi și și-a depășit mama în înălțime

Ayan Schwartzenberg este de astăzi major, însă tânărul arată ca un bărbat în toată firea. Are o cinstituție atletică și e plin de mușchi, acesta practicând, ca și mama sa, diverse sporturi. Fiul Mihaelei Rădulescu s-a transformat într-un adevărat cavaler, care topește inimile tuturor domnișoarelor

Ayan studiază în America, unde a fost acceptat la două universităţi din SUA. Mihaela s-a despărțit cu greu de fiul ei, pe care acum merge să-l viziteze la New York. „El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea.”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu în podcastul Amaliei Enache, în vara anului trecut.

L-a dus la un centru de dezintoxicare

Mihaela Rădulescu l-a crescut strict pe Ayan. Băiatul a locuit cu ea la Monaco de când avea opt ani. La 17 ani, acesta a decis sa meargă să studieze în America.

Când fiul său avea 14 ani, Mihaela a făcut un gest extrem! Vedeta a decis să-și ducă fiul într-un centru de dezintoxicare, pentru ca adolescentul să vadă ce pot face drogurile dintr-un om.

„Când avea 14 ani, am făcut o plimbare inițiatică cu el într-un centru de dezintoxicare, în aripa cea mai cruntă, a drogaților în sevraj. Sunt oameni și copii și tineri care se dau cu capul de calorifer. E un spectacol care te face să vomiți. Nu vrei să te apropii de droguri.

Voiam să vadă ce înseamnă dependența de droguri și viață distrusă. I-am zis, te rog, știu că e dur. Vreau să vezi ce se întâmplă. Cred că am făcut un lucru bun! Reacția lui de după a fost egală cu a mea când am vizitat Auschwitz-ul”, a povestit Mihaela Rădulescu, într-un interviu pe Youtube.

Pe 3 august, Mihaela Rădulescu va împlini și ea 52 de ani, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate si ea a "tras" in tineretea sa voluptuoasa! Asa fac parintii din Romania , isi duc copii la sanatoriile de dezintoxicare. sa-i invete minte?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212