REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Fiul unui primar PSD din Teleorman s-a înscris în partidul lui Dacian Cioloş

Fiul unui primar PSD din Teleorman s-a înscris în partidul lui Dacian Cioloş

Replica API 31 decembrie 2018 | 01:57 429

Dacian Cioloş

Fiul primarului PSD-ist al oraşului Roşiorii de Vede (judeţul Teleorman), Iulian Cîrciumaru, s-a înscris în partidul lui Dacian Cioloş, declarând că până acum nu a împăcat convingerile sale politice cu cele ale tatălui său.

Valerică Cîrciumaru, tatăl lui Iulian, este primar ales pe listele PSD Teleorman în oraşul Roşiorii de Vede din Teleorman. Despre tensiunile dintre cei doi, tată şi fiu se discută de mulţi ani în judeţ, însă până acum nici unul dintre ei nu a dorit să comenteze subiectul.

"Nu am împăcat convingerile mele politice cu cele ale tatălui meu. Convingerile politice sunt aproape imposibil de împăcat. Propaganda de partid funcţionează nu doar pentru electorat, dar şi pentru baza piramidei partidului, acolo e tragedia. Dar, convingerile familiei mele nu sunt doar de ordin politic, astfel că încercăm să nu amestecăm familia cu politica. Petrecem weekenduri şi concedii împreună, facem sport împreună, de curând părinţii mei sunt şi bunici, ne uităm la meciuri, discutăm despre carierele şi planurile mele şi ale surorii mele, samd. Înainte de orice altceva, tata îmi este părinte, nu om politic.", a declarat Iulian Cîrciumaru.

Întrebat de ce a ales partidul lui Dacian Cioloş, Iulian Cîrciumaru a spus că se simte legat de valorile oamenilor din partid şi a perceput o deschidere asumată către antreprenoriat şi mediul de afaceri românesc.

Valerică Cîrciumaru nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima un punct de vedere.

Mediafax

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o beizadea care s-a suparat pe taica-sau ca nu-i mai da bani de ierburi!!
0
0
PSD-eii lu dracnea si ai lui ALDE tariceanu, n-au in cap decat cum sa dea mai repede OUG pe legea amnistiei si gratierii sa-si scape toti hotii de puscarie si, sa ramana si cu banul furat. Hotia lor s-o plateasca prostimea ca datorie publica!
2
0
Ba, astia sunt smekeri. Membrii famigliei se baga in partide diferite, oricare iese la alegeri - famiglia e la butoane. Vezi cazul din C-ta, la un moment dat Nicusor era Psd, Mazarus se invartea pe la PD, iar eminenta cenusie Strutinski era PNL.
5
1
Stroe, fagadau sunt inscrisi , ca doar de acolo numesc directori, la port Tivilichi, omul lui Ciolos, la ITM bola de la pnl si majoritatea institutiilor, sunt doar infiltrati in psd de catre Ciolos
4
2
Sunt si altii infiltrati pe acolo,ca clasica reteta ca la bolgnese,numai si numai copii cu pedigree la Dacian de n ar mai fi!O lume minunata condusi de copii.Copil era si Kim la scoala de elite din Liebefeld Swiss dupa s a facut dictator in N Koreea ca doar era de acolo
5
2
Ciolos,alt dilimandros tupeist.
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212