REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

FLAGRANT al ofiţerilor DGA în cazul unui şofer care oferea MITĂ unui POLIŢIST din Corbu

FLAGRANT al ofiţerilor DGA în cazul unui şofer care oferea MITĂ unui POLIŢIST din Corbu

Replica API 6 aprilie 2020 | 15:14 8781

Luni, 6 aprilie 2020, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au prins în flagrant o persoană în timp ce oferea cu titlu de mită suma de 2000 de lei unui agent de poliție din cadrul Postului de Poliție Corbu – I.P.J.Constanţa.

În fapt, în data de 16.12.2019, în timp ce îşi îndeplinea atribuţiile de serviciu, agentul de poliţie a depistat un tânăr, în vârstă de 23 ani, conducând un autoturism pe drumurile publice din localitate, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice, motiv pentru care i-a întocmit dosar penal.

Ulterior, la data de 3 aprilie 2020, conducătorul auto i-a oferit polițistului suma de 1.500 de euro pentru a soluționa în mod favorabil dosarul penal în care era cercetat. Față de această situație, lucrătorul de poliţie a formulat denunţ la Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, fiind sesizat de îndată Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Astfel, la data de 6 aprilie a.c., conducătorul auto a fost surprins în flagrant în timp ce oferea polițistului suma de 2.000 de lei, în scopul soluționării favorabile a dosarului penal întocmit pe numele său și restituirii permisului de conducere.

Tânărul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită iar, ca urmare a audieriii, procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Guvernul a derogat articolul 15 din constitutia europeana ceea ce prevede drepturile omului.Foarte grav si nefiind necesar ceea ce inseamna ca maine poate intra orice militian peste tine in casa fara mandat si sa te omoare cu bataia..SUNTETI niste prosti idioti adormiti.Va indreptati ura in directia gresita.Nici un politician din lumea asta nu a facut ceva sa isi salveze tara..ei fac doar politica si dau legi in favoarea lor! daca azi iti da 1 leu si te ajuta,maine iti ia 4.TREZITI VA si pastrati va ura pentru adevartii nenorociti
1
1
Sigur a fost prostul ala de Toader Catalin. militian la corbu.,,si arbitru de fotbal.. Numai el este in stare sa faca asa ceva...dar cand ia bani , spaga , sa fure meciurile de fotbal, nu se pune
9
2
Bravo d-nule politist, ar trebui ca politistii sa va ia exemplul. Fiindca sant zecii de mii de cocalari , de betivi, drogati care conduc masini pe drumurile publice. Si binenteles ca sant un mare pericol pt. ceilalti cetateni nevinovati.
11
3
Felicitari, domule politist! Jos palaria!
23
4
Bombardierii din corbu niste tarani obositi care au vandut casa lu bunicasa si se cred interlopi
12
4
Desfiintati locali, sa treaca la pregatirea lor de ciobani,vacari,,,,,,,!Niste analfabeti cu 8 clase,la Cernavoda fac liceul la seral la fara frecventa,Manu stie!
13
7
Bine i a facut!
9
0
Daca se joaca DNA-ul cu FIRIMITURI si spagi de doua parale !!La smecherii din politic si partide aveti accesul INTERZIS ???Care nu se mai SATURA din FURAT ??
20
2
Si eu cred ca ai dreptate,pai pe timpul lui nea Nicu cu o pulpa de porc si un carton de ouo era multumit un chirurg pentru orice fel de operatie si cu o suta de lei se facea politistul ca nu te vede dar acum sunt alte preturi si la doctori si la politisti si la judecatori. Se pare ca omul nu este la zi cu valoarea reactualizata a spagi.
15
2
Daca imi dai frate da mi spaga ca lumea nu 400 de euro daca imi dadea 4000 de euro puteam sa imi fac si eu concediu in Dubai cu amanta
14
8
Este tot acelasi procuror manjit de Paul Colis de la Baneasa? Matei Dragomir? In aceasta speta procurorul a luat mita sa claseze un dosar de conducere cu permisul suspendat. Dar 50000euro. Pe asta l-a luat ca era suma prea mica. Rusine Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta!
12
7
putin... foarte putin...!
16
2
Bravo domnule politist,felicitari.
12
10
i-a jignit ce-s 2000 lei la pretentiile militienilor.
22
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108