REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Florin Gheorghe, director general la RAEDPP Constanța, de la 1 septembrie

Florin Gheorghe, director general la RAEDPP Constanța, de la 1 septembrie

Replica API 3 septembrie 2019 | 00:04 645

În urma finalizării procesului de selecție și luând în considerare Raportul final de evaluare a candidaților din lista scurtă și propunerile de numire pentru posturile de directori executivi, conform normativelor legale privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, Consiliul de Administrație al Regiei Autonome „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța a hotărât numirea pentru un mandat de patru ani, cu începere de la data de 1.09.2019 până la data de 31.08.2023 (inclusiv), a lui Florin Gheorghe – Director General (reprezentant legal al RAEDPP Constanța), a Iulianei Dobrin – Director Direcția Economică, Caterina Diamandescu – Director Direcția Juridică, Florin Serghei – Director Direcția Tehnică, Cătălina Olanda Pantelimon – Director Direcția Administrare Imobile, Florin Laurențiu Enceanu – Director Direcția Piețe, Târguri și Oboare.

"Etapa I a constat în analiza dosarelor de candidatură în vederea întocmirii listei scurte de candidați, iar în etapa a doua s-au realizat interviurile cu candidații selectați pe lista scurtă și selecția finală. Precizăm că selecția a fost efectuată de un expert independent specializat în recrutarea resurselor umane, contractat în condițiile legii", au precizat reprezentanții RAEDPP Constanța.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va bata Dzeu de jigodii ordinare, asta pana" una alta". Jgodia suprema ,protejata de fagadau, a selectat directorii "executivi" functie de executarea ordinului "legea sunt eu" DNA, macar dupa pierderea algerilor de psd, te vei "autosesiza"?? Pana atunci lasa-i sa-si faca plinul la toate firmele inclusiv a lui fagadau. Sa va fie rusineee, jigodiilor!!!
4
0
Serghei este varul lu conserva asta pllitica florin gheorghe
2
1
O sa platiti gunoielor securiste
2
1
Probabil ca acel expert specializat in recrutarea resurselor umane nu a colaborat pana acum si cu firmele private pentru ca nu ar aceepta nimeni sa angajeze astfel de nulitati pupincuriste in firmele lor. Dar la stat merge. Merge pentru ca nu conteaza ce stii sa faci, ce ai facut pana acum si ce studii ai. Ceea ce conteaza in structurile statului este cu totul altceva si anume pe cine cunosti, pe cine pupui acolo unde trebuie si cat de mult poti fura pentru "noi toti". Il stiu pe asta din scoala, era genul de elev care abia reusea sa treaca clasa, iar acum a ajuns sa conduca RAEDPP.
7
1
Traseistule, sinecuristule, mamelucule care esti
6
1
Nu mai fiti rautaciosi. Eu nu stiu decat sa mananc rahat despre altii in rest nu fac nimic. Sunt un obedient care a trecut pe la toate partidele. Sunt si agramat pe deasupra.
11
0
Va fi director vreo 9 luni si ceva. Ceva mai mult decat a fost nea nicu moga ministru.
8
0
Ce a facut asta in aceasta viata sa conduca un asa colos...sau mai sunt locuri la Poarta alba ...? Cineva il vrez acolo ca e suficient de peost !
7
2
Hahahahahhahahhahahahahahahahahahhahahahahaha ,imi vine sa ma cac pe voi de ras
7
1
In sfarsit coate goale si a gasit de munca
19
1
cati salariati are RAEDPP ?? de curiozitate . Si cam ce fac muistii astia pusi directori in afara de ...... NIMIC
20
1
Ma da muisti mai sunt
8
1
Este revoltator, mai multi directori decat angajati. Toti cu salarii impertinent de mari.
28
1
Alta jav ra pusa pe relatii ... toti ordinarii ajung in functii de conducere vai de tarisoara noastra
21
1
pacat ca dumnezeu da aviz favorabil la orice fel de intrupare
19
1
Ii urez un somn usor, fiind singurul domeniu in care exceleaza.
22
1
Sigur ca da, se stia din primavara ca tiganul ala gras de Enceanu o sa fie director la piete
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212