REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.8° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.8° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Fost primar arestat pentru suspiciune de viol, se pregătește să candideze iar

Fost primar arestat pentru suspiciune de viol, se pregătește să candideze iar

Georgiana BOGLEA 18 aprilie 2024 | 10:09 371

Caz halucinant la Botoșani, unde un fost primar care fusese reținut sub suspiciunea de viol asupra unei minore de 16 ani, a fost eliberat după doar 5 zile și se pregătește să candideze.

Fost primar arestat pentru suspiciune de viol, se pregateste sa candideze iar

Răsturnare de situaţie în cazul fostului primar din comuna Viişoara, judeţul Botoşani, care ar fi violat o fată de 16 ani. Deşi în urma audierilor, actualul consilier local, a fost arestat pentru 30 de zile, în cele în urmă a fost eliberat după doar cinci zile de detenţie. Este decizia pe care magistraţii au luat-o în urma contestaţiei făcute de agresorul copilei, care în tot acest timp se pregătea pentru o nouă candidatură la alegerile locale din iunie. 

Dinu Moroșanu, fostul edil, ar fi profitat de copila de 16 ani la începutul acestei luni. Asta după ce, fata a mers la magazinul din sat, care îi aparţine politicianului. Acolo, bărbatul ar fi intrat în vorbă cu fata, iar apoi a ademenit-o în locuință, unde ar fi violat-o. 

În tot acest timp, fata ar fi ţinut secret calvarul prin care a trecut, însă la un moment dat şi-a făcut curaj şi a povestit totul unei colege de la şcoală, care a încurajat-o să-l denunţe pe fostul primar la poliţie. În urma audierii, actualul consilier local, a fost arestat pentru 30 de zile, numai că după doar cinci zile, magistraţii au decis să-l lase în libertate. 

Decizia magistraţilor a şocat întreaga comunitate, mai ales că victima ar locui gard în gard cu fostul edil. 

În timp ce fostul primar se pregăteşte pentru o nouă candidatură la alegerile locale din iunie, fata de 16 ani este acum consiliată psihologic, conform realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272