REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Fostul ministru Ilan Laufer şi-a văzut MOARTEA cu ochii, pe A2

Fostul ministru Ilan Laufer şi-a văzut MOARTEA cu ochii, pe A2

Replica API 30 ianuarie 2020 | 00:07 629

Ilan Laufer

Fostul ministru social-democrat Ilan Laufer a fost la un pas de moarte miercuri seara, mașina în care se afla fiind implicată într-un grav accident rutier petrecut pe autostrada A2.

"Dragii noștri, în primul rând vreau să știți că eu și Ilan suntem teferi. Am avut mai devreme un accident pe A2 în drum spre Constanța și practic ne-am văzut moartea cu ochii. Autostrada nu avea în punctul în care ne aflam gard de protecție pentru animale și ne-a sărit în față un biet cățel pe care nu îl puteam evita decât cu prețul vieții noastre.

Este absolut incredibil că, în anul 2020, în România nu numai că nu avem autostrăzi, dar și acelea puține care sunt nu respectă minime norme de siguranță rutieră, punând în pericol viețile oamenilor și animalelor.", a scris Alex Coita pe pagina sa de Facebook, scrie dcnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pdeleu e tareare garduri si in parcare cine intra sta in picioare
0
0
Ma cretinule, ati distrus tara. gardul acela lipsa nu a adisparut de doua luni decand sunt astia la butoane. de 7 ani ati fost voi PSDISTi la butoane si ati permis furtul in masa pentru voturi.
1
0
Cind esti prost si dai in parapeti,dai vina pe ciini ca nu se poate verifica.o multime de soferi au scapat masina si ca sa nu cada de gusteri cauta alti vinovati.
1
0
l-a vazut pe taica cu mustata !
2
0
A gustat putin din propriul lui medicament. Sa-i fie de bine. Si la mai multe d-astea.
9
1
Gardurile sunt furate , de reprezentatii Natiuni Romane din care faci si tu parte Kazare.Despre ciini ,alta belea.
5
1
Isi bate joc de el dupa pofta.
8
4
Sigur prostanul era intr un opel
6
4
Prietenul jidanului Alex Coita.fmm cum va adunati voi. Laufar acest jidan trimis de mosad si de ofiterul lui Elan tovaras cu Raducu si Nicsor. Au ingropat Constanta voiau sa ingroape si Romania. Hai mars in mm de jidan imputit. SPER CA PALESTINIENI SA VA RADA DE PE FATA PAMANTULUI. Si pt slugile de la 21.21 luati cu zer infectilor. Asistatii sociali ai psdului tastati la foc automat fara decenta si folositi aceleasi 100 de cuvinte pe care le aveti in vocabular.moooeee psd
14
5
Administratia Porturilor pierde procesul intentat de catre sindicat din cauza sefului Serviciului Juridic! Dati-l afara pe Tanase Pepi!
14
1
Doamne, cat de vocali si tari in gura puteti fi. Sunt sigur ca daca s-ar scoate anonimatul nu ar mai exista niciun comentariu rautacios. Cat de josnici puteti fi sa jigniti un om care a fost la un pas de moarte. Sper sa ajungeti ca el si sa va luati numai injuraturi pe replica. Dumnezeu nu doarme, iar roata fie ea si patrata se intoarce odata. Sper sa primiti ce meritati cu totii ! Jigodiilor !
8
17
du te inapoi in tara ta jidan imputit si nenorocit
15
6
Ei ce sa povestesc, parca noi nu stim.. mai coborati dragi politicieni cu picioarele pe pamant si deschideti ochii la situatia tarii..pt noi e o lupta zilnica traiul in Romania..
13
3
Futea mazare toate pizdele frumoase nu cinta daca sunt minore si manca peste tot in toate restaurantele din oras gratis
9
5
mai bine spus a vazut moarte catelului cu ochii lui diformi.
11
2
lipsita de orice , pana si de creer, gicuta, pacat de viata ta!
11
10
De limbisti penelisti ca tine avem nevoie sa ne pape oul cu copilasi dimineata pe racoare.va transmite klaus si partidul lui culoarea de culoarea diareei.succesuri fomistii mei
8
19
muie laufer si coita si bineinteles psd. cu cacat si muci.
20
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108