REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Fostul PREFECT al Constanței NU are voie să meargă la muncă

Fostul PREFECT al Constanței NU are voie să meargă la muncă

Replica API 13 iunie 2020 | 00:19 2583

CAPTIV la domiciliu!

CAPTIV la domiciliu!

Fostul prefect Ioan Albu, implicat în accidentul de la Ciocârlia, în urma căruia a murit un bărbat, rămâne în arest la domiciliu. Decizia a fost pronunțată de Judecătoria Medgidia, care a constatat legalitatea măsurii. Completul de judecată i-a respins cererea de înlocuire a arestului la domiciliu cu măsura controlul judiciar. De asemenea, i-a fost respinsă și cererea privind deplasarea la locul de muncă.

Reamintim că procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de fostul prefect, pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, faptă prev. si ped. de art. 192 alin. (2) din C. Pen. şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prev. si ped. de art. 336 alin. (1) din C. pen., cu aplic. art. 38 alin. 1 din C.pen.

Din ordonanța întocmită de procurori a rezultat că există date și probe potrivit cărora, la data de 16.02.2020, în jurul orelor 1915, inculpatul A.I., având o alcoolemie de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, a condus pe drumurile publice din județul Constanţa un autoturism marca Range Rover, iar în timp ce circula dinspre localitatea Ciocîrlia de Sus către comuna Cobadin, la km. 231+600m, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Peugeot, care circula regulamentar din sens opus şi care era condus de numitul T.A. În urma accidentului, a rezultat decesul numitului T.A.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e inca devreme sa scrieti despre golanul asta ptr ca dupa cativa ani de procese , cam asa se va termina: o condamnare cu suspendare si niste despagubiri modice pentru familia victimei...
3
1
Deviza noastra este simpla:Marchezi banul esti liber pardon arest la domiciliu cu familia la televizor si sprituri in continuare.Nu marcati banul dosarul va atarna greu si va fi dus de grefiera cu caruciorul iar drumul vostru va fi spre Poarta Alba.Ati vazut ca intre timp de la alcoolemie de peste 1 la mie a dlui Albu a scazut sub 1 la mie.Oamenii cu bani liberi iar prostimea in puscarii.Asta este deviza noastra. Exact ce scria primul comentator. Mafia filiera tacerii in Roumania!
3
1
ciocofleandura de Ion Albu sa se gandeasca ca a omorat un om, el chiar nu are constiinta? sa se puna el in situatia celor care au ramas fara cel care a murit.S-o gasi cineva intr-o zi sa ia de langa Ion Albu pe cineva drag lui tot printr-un accident dintr-asta si atunci sa-l vedem cum o sa reactioneze
0
0
Exemplul lui Albu junior: -In cele mai multe cazuri de vina sunt parintii pentru ca isi imping odraslele in functi care nu sunt de nasul lor si le orefa masini pe care nu si le-ar putea cumpara intr-o VIATA de OM, pentru ca nu sunt in STARE. Radacinile familiei Albu sunt din com Dobromir, jud. Constanta.
0
0
Aaaaa gggggggggghh
2
1
golan esti tu si pretenu' tau Albu, care om responsabil se urca beat la volan? tu l-ai pupat in kur si recomanzi si altora ? continua tu sa-l lingi in cur, ca oricum nu o faci de geaba, dar intre timp uita-te si tu ce ai ajuns sa faci pentru a avea un loc caldut sub curul lu' Albu.Pute sub curul lu' Albu dar e caldut, iti tine de bine, si acolo sa ramai, sub curul lui ca un sobolan ce esti
8
0
ca la toti le place ...saorma , prostutilor!
0
2
...bai...stii ce trebuie???sa-l pupati in...KUR...de la 1 mm...golanilor...
3
12
boierul Albu instiga la NERESPECTAREA LEGII pt ca da exemplu negativ prin comportamentul sau samavolnic,adica uite ca se poate, uite ca se poate sa omori pe cineva si sa scapi fara sa faci inchisoare. Albu respecta legea? daca o respecta de ce s-a urcat beat mort la volan?deci cine instiga lumea? lumea o instigati voi prin nedreptatile care le faceti zi de zi, si daca ridicam capul sa zicem ceva ne trezim amenintati cu PUTINA ANCHETA, pentru ce? pentru ca am cerut dreptate? am ajuns sa fim anchetati pentru ca cerem dreptate,ca sa vedeti in ce kkat ne zbatem si acceptam sa fim groaznic umiliti
14
5
anchetat sa fii tu pt securismele cu care ne INTIMIDEZI, futu-te-n gura de securist, va credeti STAPANI peste noi toti si nu avem nici dreptul de a opina, drept consfintit de CONSTITUTIE doar pe hartie, caci in realitate ciocoii fac legea, nu ne da dreptul de a vorbi, ne puneti pumnul in gura, aveti dreptul sa ne si omorati si sa nu fiti anchetati, auzi cine se trezeste sa zica de ancheta, ANCHETATI sa fiti voi cei care intimidati si CIOCOIUL Albu pentru crima care a facut-o.
11
4
Boule, instigi lumea la ura si la nerespectarea legii! Acest ziar at trebui sa ti identifice IP ul si sa l transmita politiei. Sa fi putin ancheyat!!!
7
21
trebuie sa ne unim, sa iesim in strada, sa punem mana pe furci si topoare si sa mergem peste el, si sa facem dreptate, daca Justitia Romana a devenit o curva care e fututa de orice boier cu punga groasa atunci nu mai este loc de dreptate.Uitati-va ce s-a-ntamplat in SUA, pentru George Floyd au iesit in strada, si aici in Romania nedreptatea ne copleseste, trebuie sa reactionam si sa ne facem singuri dreptate, sa iesim in strada si sa protestam faptul ca Ion Albu scapa NEPEDEPSIT
17
7
Victima nevinovata, putrezeste. El, respira. Din pacate. Asta se numeste crima cu premeditare.
18
2
puslamaua asta de Ion Albu crede ca poate cumpara orice? are exemple pe Carmen Paunescu, Huidu, Mario Iorgulescu, care nu au patit nimic desi au ucis oameni, si sa intre tocmai el ? omori platesti banul si LIBERTATE, asa-i in Romania asta a celor care o stapanesc, isi permit orice, chiar sa se si cace pe noi.Dar de ce-si permit toate astea? pentru ca voi, cei multi le permiteti, nu reactionati si pe lipsa voastra de reactie ei isi cladesc imperii cu care va sfideaza si-si permit sa va si omoare si sa nu pateasca nimic.Pana cand mai merge asa?
20
5
cand faci parte din PLUTOCRATIA tomitana iti permiti orice,chiar sa te si urci beat la volan dupa ce ai baut ca porcu pe propria mosie,asa-i daca esti boier mare cu sute de hectare furate.Si de ce se taraganeaza decizia?de ce nu-i dati inchisoare cu executare?pentru ca e tat-su mare boier si nu vrea sa-si vada plodul la ocna,vrea sa-si puna plodul iar prefect sau director la Directia Agricola,ca orice secretar de stat de la Ministerul Agriculturii care se respecta.
18
1
JUSTITIA PULII MELE...SMENARII IN LIBERTATE ADICA MANHLE AREST LA TELEVIZOR CU POOLA IN SUS IAR PROSTIMEA LA ANP ADICA IN COTETELE NUMITE PARANAI.MAFIA FILIERA TACERII.AI NOT JUSTICE !!!...NO JUSTICE MUIE JUSTICE MUIE PARCHETUL CONSTANTA !!!
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212