REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Fostul PREMIER Sorin Grindeanu s-a decis și va REINTRA în POLITICĂ

Fostul PREMIER Sorin Grindeanu s-a decis și va REINTRA în POLITICĂ

Replica API 9 august 2020 | 23:53 3991

Sorin Grindeanu revine în politică alături de echipa PSD Timiş şi va candida pentru funcţia de preşedinte executiv, în echipa lui Marcel Ciolacu, a anunţat, sâmbătă, organizaţia social-democrată într-un comunicat de presă.

"Voi reintra în politică, nu am lipsit la nicio campanie din ultimii 20 de ani şi tot ce-mi doresc este să redevenim echipa câştigătoare de la PSD Timiş. Am încredere în Alfred Simonis, în Eugen Dogariu, în Sebastian Răducanu, în Călin Dobra şi în Voichiţa Lăzureanu, care ştiu că va face o figură excelentă în aceste alegeri, cât şi în toţi ceilalţi candidaţi. Trebuie să redevenim principala forţă politică şi vă anunţ acum că voi candida pentru funcţia de preşedinte executiv, în echipa lui Marcel Ciolacu", a spus Sorin Grindeanu în cadrul unei întâlniri online.

Alfred Simonis, preşedintele PSD Timiş, a susţinut că este prima dată când cineva din judeţ "candidează cu şanse clare la o funcţie atât de importantă la nivel naţional".

"Prin Sorin avem certitudinea că Bucureştiul va înţelege că în Banat şi Ardeal politica se face altfel, că trebuie să ne recalibrăm mesajul şi să facem lucrurile diferit. Sorine, cu tine acolo am convingerea că lucrurile vor fi aşa", a afirmat Alfred Simonis.

Sorin Grindeanu s-a întâlnit cu echipa de campanie a PSD Timişoara şi cu candidata la Primăria Timişoara, Voichiţa Lăzureanu, prima femeie din PSD Timiş nominalizată pentru această funcţie şi cu o şansă reală la victorie, potrivit comunicatului, notează agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai ce sa faca? Altceva stie? Praduiala ieftina, din varf de partid comunist, este cea mai simpla. Vezi Adrian Nastase. Si el vrea inapoi in politica. Nu conteaza ca este hot dovedit. Sunt oamenii rai prin Bucuresti. Niste ipocriti ordinari, fara coloana vertebrala. Ati auzit de cuvantul demnitate? La gunoi, scursuri ordinare. Sunteti niste mizerii lacome si fara nici o valoare umana!
1
0
Reactivare securistica
5
1
potaie flamanda.
6
1
...hai sictir---
5
1
Mare jigodie si Grindeanu asta,ce vertical era el cand tipa contra lui Dragnea si a P.S.Distilor dupa ce l-a demis din functia de premier pana i-a dat sobolanul un post unde avea salariu mai mare decat al primului ministru,cum a ajuns la ciolan cum a uitat de toate criticile si a inceput sa linga unde a scuipat.
9
0
...dar cine a zis ca a iesit...este doar o conserva !
9
0
e tanar, carisma are, stie si carte trebuie sa arate ca e bun, ghinionul lui a fost Dracnea, pe care nu-l cunosteai decat intrand in joc, succes
0
14
ce.i securistule,s.a decis sa te reactiveze,dupa ce s.a vazutca esti gramada?
13
0
Tu si Tudose puneti-va lentile de contact sa nu v i se mai vada ochii de peruzea securanilor!
15
0
Mai bine stai in banca ta! Prim-ministru ai ajuns doar pt.ca nu au putut sa o numeasca pe Sevil Shaiddeh! In mandatul tau ati dat OUG-ul celebru,noaptea ca hotii! Cum rabda banatenii PSD-ul ,nu imi explic!
7
4
un bou cu tate
12
0
Ca intra, pentru ca va zbura din postul caldut de director imediat dupa alegerile parlamentare, la care pizdistii vor la mwe. Asa ca, are si el nevoie de o fonctie la partid. Ca doar a stat doar la stat, marele informatician!!!
8
0
normal ca intra, daca-i ordin , cu placere!!!
11
1
Esti baiat tanar, cu perspective, nu cred ca esti pupincurist....pai tu cu Ciolacu vrei sa faci echipa?? Asta de a furat sefia psd?
7
2
Grindeanu e o alta papusa gonflabila politica in mainile securistilor care controleaza acum PSD. Dupa Colacu din cainele pe care il misca coada.
18
1
pe unitate.toti patrioti la lupta.
9
2
omu are alura de politiacian si intruneste si toate calitatile, mai ales cele de pupincurist si pres al sefilor.
23
0
Nu a fost deloc carpa lui Dragnea! Dar cel mai bun premier a fost Tudose, de deoarte!
1
23
dupa ce ai fost carpa lui Dragnea, poti fi orice.
24
7
PNL - Iohanis. A incaput si PSDul pe niste maini...
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108