REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Fostul preot Daniel Balaș a spart un miliard în Dubai. Video

Fostul preot Daniel Balaș a spart un miliard în Dubai. Video

Rocsana CRISTEA 3 decembrie 2022 | 00:00 4405

În timp ce unii nu știu cum și de unde să mai economisească, dat fiind că se anunță vremuri tot mai grele, fălosul Daniel Balaș, fostul preot, ne arată cum se trăiește în lux pe timp de criză mondială. Vacanța lui Daniel Balaș în Dubai s-a încheiat, iar la final a tras linie Balaș zice că a cheltuit nici mai mult, nici mai puțin de un miliard de lei pe acest concediu. Numai pe „supercar-urile” închiriate, așa cum chiar el le numește, fostul preot a declarat că a plătit 13.600 de euro. Desigur, alte mii de euro au fost date pe diverse activități, despre care Balaș a constatat că „nu merită”.

Balaș în vacanța din Dubai

Balaș: „Am dat 13.600 de euro” pe mașinile închiriate

Fostul preot ne-a obișnuit cu informațiile incendiare pe care le dă din viața sa. De data aceasta, face mărturisiri tot din categoria „opulență”, atât de adorată de el. Balaș mărturisește că a stat 3 săptămâni în concediu în Dubai, oferind și suma impresionantă pe care a cheltuit-o acolo: nici mai mult nici mai puțin de un miliard de lei!

Dovezi puse de Balaș că a cheltuit atâția bani cât spune

Desigur, răspopitul despică firul în patru și povestește pe ce și cum a cheltuit banii în Dubai: „În primul rând, începem cu cazarea. Am făcut o prostie pentru că le-am făcut devreme rezervările. Vacanța mea trebuia să fie în Tenerife, nu în Dubai. (...) Hotelul l-am luat cu 2 săptămâni înainte să plec. O mare prostie, pentru că l-am prins foarte scump. Pe hotel am dat 4241 de lire. Dar e un hotel de 5 sau 6 stele, cu vedere la Burj Khalifa, cu o vedere superbă. Pentru fiecare mașină supercar am plătit câte 800 de euro pe zi. Am dat pe toate zilele 13.600 de euro.”.

Balaș în vacanța din Dubai

Balaș nu și-a dat toate economiile pe mașini. El a vorbit și despre atracțiile turistice: „Pe tiroliană am dat 300 de lire pentru că am plătit pentru 2 persoane. Vă spun sincer că nu merită. De banii ăștia, trebuia să fie mai lungă.” 

Balaș în vacanța din Dubai

Desigur, el a fost la Miracle Garden, prin deșert, s-a plimbat cu girocopter-ul, a înotat cu delfinii, a vizitat Burj Khalifa, la fiecare plătind alte câteva sute de lire, dar el spune: „pentru noi, nimic nu e scump”. După ce s-a scăldat în lux, Balaș a spus că „nu merită”...

Balaș în vacanța din Dubai

Tot în Dubai a lovit și Ferrari-ul închiriat

Amintim că zilele trecute, Daniel Balaș spunea că „a închiriat mai multe mașini șmechere”, dar cu una a făcut accident.

Balaș în vacanța din Dubai

Este vorba despre o mașină Ferrari 488 pe care Balaș a lovit-o deoarece...nu știa să o conducă, după cum chiar el a susținut la momentul respectiv:

Ferrari-ul 488 pe care Balaș l-a lovit în Dubai

„Neștiind că Ferrari are tracțiunea pe spate și trag doar roțile din spate, am dat blană la accelerație.”.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Minte de rupe
1
0
Huuuuuuu bulangiule cïte bile ti-ai bagat ïn c*r.
1
0
Are bani de la oi .Fitze cu miros de brânză.
4
0
Și atunci El l-a întrebat: ,,Știi câți copii ar fi putut fi salvați cu acei bani ?”
3
0
Dasta nu puteam eu sa dorm noaptea pentru ca nu stiam cat a cheltuit asta in vacanta,treaba lui sa faca ce vrea atata timp cat nu a cheltuit bani furati,problema este ca ziaristi astia de la"replica"dorind sa il arate pe Balas intro lumina p*****a defapt ii face astuia reclama gratuit.
7
0
alo anaful, pe borfasul asta nu-l intrebati de unde are banii si daca a platit vreun impozit la stat? legea-i doar pentru saracii cinstiti
11
2
de la oi
4
2
Cu asta cu pusu pe rețelele de telefonie chiar că e o mare prostie, de ce trebuie să știe lumea ce fsvmcem și ce dregem puțină modestie nu strică, probabil unii o fac și din frustrare, dar altceva vreau să adaug, de când persoana din articol, a declarat câte în lună și în stele despre mafia din arhipiscopie, văd că replica nu are altă treabă decât să denigreze persoane care nu reprezintă nimic în societate, probabil la indicațiile anumitor persoane din clerul bisericii
5
5
melteam p***t
12
3
De unde are acet homo bani ? Zis popa care na muncit ìn vita lui.
16
2
Un caracter infect. Am un prieten cu f multi bani, dar care nici nu spun unde pleaca, destinatii exotice sau cat au cheltuit, ptr ca ei stiu ca poate am dori si noi si nu ne permitem. Asta inseamna modestie, dar ce sa stie el de astea. Probabil ca nici nu a muncit, de aceea i a si cheltuit f usor. Nu se simtea bine daca nu afisa opulenta în fata saraciei din tara.
18
1
d’aia banii nu’s pentru oricine.
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102