REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Fostul preşedinte al ALDE Constanţa, Daniel Learciu, din nou în instanţă cu partidul!

Fostul preşedinte al ALDE Constanţa, Daniel Learciu, din nou în instanţă cu partidul!

Replica API 22 ianuarie 2019 | 00:00 378

Daniel Learciu

După ce a renunțat, recent, la procesul intentat partidului, respectiv ALDE, prin care cerea solicita suspendarea actului de excludere, iată că Daniel Learciu revine cu o nouă acţiune! Vicepreședintele ConsiliuluI Județean Constanța solicită acelaşi lucru: anularea documentului.

Acțiunea a fost depusă pe rolul Tribunalului pe data de 15 ianuarie a.c. și încă nu a fost stabilit un prim termen de judecată. „Nu este ceva care să producă efecte în perioada imediat următoare. S-ar putea să dureze mai mult de un an până se clarifică. Este vorba despre anularea deciziei prin care am fost exclus din partid. Sunt susținut de colegi, mai puțin de doi, trei care nu mă vor în partid. Marea masă a foștilor colegi este alături de mine”, a declarat Daniel Learciu, penru Replica.

Reamintim că, după excluderea sa din ALDE, dar și din Consiliul Județean Constanța, Daniel Learciu a deschis mai multe acțiuni în instanță. Una împotriva partidului, solicitând anularea deciziei de excludere (cea la care a și renunțat, de altfel), iar două vizează suspendarea, respectiv anularea ordinului prefectului privind încetarea mandatului de consilier județean. O primă bătălie a fost câștigată, în sensul că a obținut suspendarea ordinului, motiv pentru care a și revenit în CJC, pe postul de vicepreşedinte.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Printul RAJA....luamiar coaiele la box...el aduna paratii...a fost cumva la contrainformatii..cu Gabi Soare.,..
1
1
Mai oameni mai constanteni chiar au murit toti romanii nu mai exista toate functiile de conducere si tot ce tine de bani sunt pe mana Machidonilor unde o sa ajungem in curand ca astia sunt peste tot si isu aduc cu ei si neamurile sunt o increngatura de nu le mai desfaci
6
2
Il sustine sora-sa care e procuroare. In rest nu vrea niimeni sa se incurce cu o asemenea javra. Se lauda prin toata Constanta ca a aranjat cu instanta prin Filisan.
8
1
Asta este un machidon de nimic nu are cohones e condus de alte persoane
9
2
Pentru a exista se lasa folosit.
8
1
Un frupturist care se milogeaste de Tutuianu sa il tina pe functie. Sclav politic
14
1
Bolnav psihic
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920