REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 1 Apr. 2023
Anul XX Nr. 6320
10.4° Constanța Sâmbătă, 1 Aprilie 2023 Anul XX Nr. 6320

Fostul președinte rus Medvedev se bagă în scandalul posibilei arestări a lui Trump

Fostul președinte rus Medvedev se bagă în scandalul posibilei arestări a lui Trump

Ana Maria LIPAN 21 martie 2023 | 00:00 688

Dmitri Medvedev, fost președinte al Rusiei și actual vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Federației Ruse, face o paralelă între mandatul de arestare emis de Curtea Penală Internațională pe numele lui Vladimir Putin și posibila arestare a fostului președinte american Donald Trump. Medvedev scrie pe canalul său de Telegram pretinzând că Trump i-a cerut acest lucru.

Fostul presedinte rus Medvedev se baga in scandalul posibilei arestari a lui Trump

„Idioții din Europa au vrut să aresteze un străin, iar pe 21 martie vor aresta unul dintre ei în America. Luați-vă țara înapoi, americani! Luptați! Distrugeți tirania de la Washington! Trimiteți clica coruptă de nebuni cu cap de porc - tatăl și fiul Biden - la coșul de gunoi împuțit al istoriei! MAGA! P. S. Postare publicată la cererea candidatului la președinția SUA, colonelul Daniil Fedorovici Trump”, scrie Medvedev.

Mandatul emis de CPI

Curtea Penală Internaţională (CPI) a anunțat, vineri, emiterea unui mandat de arestare pe numele preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, pentru presupusa responsabilitate în crime de război comise în Ucraina de la începerea invaziei militare ruse. Mandatele de arestare au fost emise într-un caz care are legătură cu o investigație lansată de procurorii Curţii Penale Internaţionale (CPI) la cererea Ucrainei, care acuză Rusia că a deportat forțat mii de copii ucraineni din zonele de conflict.
Trump susține că se pregătește arestarea sa

Fostul preşedinte american conservator Donald Trump a spus sâmbătă că se aşteaptă să fie arestat marţi şi a făcut apel la manifestaţii, înaintea unei posibile inculpări într-un caz de plată din 2016 pentru a cumpăra tăcerea unei actriţe de filme porno cu care ar fi avut o aventură, relatează AFP şi Reuters. Într-o postare pe reţeaua sa de socializare, Truth Social, fostul lider de la Casa Albă susţine, fără a oferi dovezi, că "scurgeri ilegale" de la biroul procurorului districtual din Manhattan indică faptul că va fi arestat. El nu a detaliat care vor fi acuzaţiile.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se agita si vorbeste prea mult. Ar trebui sa ia niste kkt in gura si sa taca. Mwie !!!
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
164825212420
5/49
34253192426
joker
381323416