REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Fostul pugilist Mihai Leu promite meciuri spectaculoase la gala de box "Mamaia Evil Night"

Fostul pugilist Mihai Leu promite meciuri spectaculoase la gala de box "Mamaia Evil Night"

Replica API 19 iulie 2013 | 00:00 138

Cristian Ciocan îşi apără titlul european WBO la categoria grea

Cristian Ciocan îşi apără titlul european WBO la categoria grea

Staţiunea Mamaia va fi în luna august punctul zero al împătimiţilor boxului românesc, cu meciuri ce vor face deliciul publicului constănţean. Gala de box profesionist "Mamaia Evil Night", ce va avea loc în data de 23 august, în Mamaia Nord, va avea ca eveniment principal confruntarea dintre Cristian "Hammer" Ciocan şi Leif Larsen, pentru titlul European WBO la categoria grea, într-un meci de 12 runde. Gala de box este organizată de ECBoxing Germania, cu sprijinul Asociaţiei de Promovare Litoral-Delta Dunării şi al Primăriei Municipiului Constanţa.

"Toate meciurile sunt foarte strânse şi în special Cristi sunt convins că va avea un meci foarte greu. Este de dorit ca publicul să-l susţină şi să-l încurajeze pentru că eu am emoţii. Sunt convins că este un boxer de viitor şi sunt convins că într-o zi va deveni campion mondial la categoria grea. Faptul că a pierdut cu Solis la puncte şi mulţi spun că ar fi câştigat, asta spune foarte multe. Solis este un boxer de mare valoare", a declarat Mihai Leu. Fostul campion mondial WBO la categoria semi-mijlocie spune că în aceeaşi gală vor fi alte meciuri de box cel puţin la fel de interesante şi spectaculoase, unul dintre ele fiind cel în care Iulian Ilie îl va întâlni pe cel care l-a bătut în anul 2004 pe Mike Tyson, Danny Williams. "Îmi place foarte mult Flavius Biea, fiindcă este un boxer tânăr şi foarte talentat, triplu campion european de juniori, campion mondial de juniori şi sunt convins că într-o zi va ajunge să boxeze pentru titlul de campion mondial şi chiar cred că va câştiga. Iulian Ilie va avea un meci foarte greu şi spectaculos cu Danny Williams, care l-a bătut pe Mike Tyson în 2004, dar şi restul meciurilor vor fi la fel de interesante", a mai spus fostul boxer, Mihai Leu. Evenimentul va beneficia de promovare la nivel naţional şi internaţional în peste 65 de ţări. Leif Larsen este următorul pas pe care Cristian Ciocan trebuie să-l facă pentru a-şi îndeplini un obiectiv îndrăzneţ, acela de a boxa pentru titlul mondial împotriva campionului mondial în versiunile WBA, IBF, WBO si IBO la categoria grea, Vladimir Klitschko. "Este un meci destul de important, tensiunea a început deja să apară, dar o să trec cu bine, mă pregătesc foarte bine şi o să fie ok. Contează foarte mult că boxez la mine acasă, în ţara mea, e un plus pentru mine. Întotdeauna publicul te împinge, dar trebuie să am grijă să nu fac vreo greşeală, să nu mă aventurez. O greşeală la categoria mea şi se termină tot, se încheie meciul", a declarat, pentru "Replica", pugilistul Cristian Ciocan.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108