REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Fostul șef al Poliției Române, despre Codruța Kovesi: 'A cerut să modificăm legea, pentru ca procurorilor să nu li se mai ridice permisul auto'

Fostul șef al Poliției Române, despre Codruța Kovesi: 'A cerut să modificăm legea, pentru ca procurorilor să nu li se mai ridice permisul auto'

Replica API 30 octombrie 2018 | 01:15 366

Lucian Diniță, fost șef al Poliției Române, a relatat, duminică seara, la Antena 3, o discuție pe care a avut-o cu Laura Codruța Kovesi. În 2011, conform lui Diniță, Kovesi, la acea vreme procuror general al României, i-ar fi cerut ca procurorii să beneficieze de favoruri din partea polițiștilor când erau depistați că încălcau legislația rutieră, notează stiripesurse.ro.

”În 2011, MAI nu mai avea bani să achite tot e însemna problematica de circulație. A existat un grup de lucru la nivelul Parchetului General, în care s-a pus problema că nu doar civilii sunt în situția asta, ci și procurorii. Și s-a luat în discuție o inițiativă legislativă fie să nu se mai ia permisul, fie să li se dea o prelungire a dovezii de circulație și în afara țării. După 2-3 săptămâni de la această discuție, într-o comisie din Parlament a apărut inițiativa ca și pentru ofițerii SRI să nu li se mai ridice permisele de conducere dacă depășesc viteza legală”, a spus Diniță.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Borfasii astia de-acum, dracnea si tariceanu, ca ei sunt actorii principali, ciordache este doar unealta lor,sa-si aduca aminte ca nici macar Dinu Patriciu sau S.O.Vantu cu toate televiziunile si trusturile lor de presa n-au reusit sa scape! Nici ei si nici alti HOTI ca ei nu vor scapa! Asta e LEGE.
2
0
sugea mi ai cocaru...mata are numai pwli in cap de te a facut pe tine
2
1
ciuma e ma-ta care are amigdale de la pulile supte i mortii ma-tii de usr-ist jegos , nu esti pensionar , esti un infractor ce slugareste usr-ul pentru o ciorba , un mic si o bere .....si o muie la desert !
4
3
Nu ma mir ca sunt unii care o sustin pe Kovesi cu clica ei cu tot. La fel exista unii care spun ca Hitler era baiat super,ca legionarii au fost extraordinari,un fel de hastag resist inarmati, Capete seci,fara sanse de reuperare.
1
4
se pare ca ciuma rosie condusa de puscariasi, infractori, penali, hoti, borfasi, excroci , nu poate fi opriota, a reusit sa subjuge prin amenintari si pensii speciale aproape toate institutiile statului ptr simplul motiv : scaparea puscariasului draknea de puscarioe cu riscul de a duce tara intr-un haos fara iesire- nenorocit ordinar- astazi sluga ccr- dorneanu, fost PSD si viitor detinator de pensie speciala data de puscarias fara rezerve din buzunarele si asa goalew ale romanilor, l-a mai ajutat- sper sa fie spre drumul cimitirului, locul lui drag din care scoate mortii ptr vot
5
5
Fosta sefa a DNA mazilita de penalii care conduc acum Romania si guvernul Romaniei, doamna Kovesi, ea ar fi cea mai potrivita alegere pentru tara si pentru romani. Nu dracnea, Nu tariceanu. Astia-s cei mai mari HOTI si, de-abia astept sa vad cum ii haleste cu fulgi cu tot Codruta! Cu legea aia adevarata nu facatura lu tudorel-slugarel, sluga lu dracnea.
7
8
si ziceti voi ca publicatia asta se numeste Replica de Coslugea ?
2
3
Reporteri de doi bani.. Dinita seful politiei roamane!!!!! Vai de curu vostru...daca nu erati slugi politice dispareati demult
7
5
Care a facut praf Romania!
9
6
cind a fost dinita seful politiei romane?
10
7
cand auziti de d.n.a?bai cum au ajuns unii ''ievaluatori''si''iexperti''in probleme juridice.deh,unde sunt prosti multi,escrocii prospera.In alte vremuri sapati 2 canale nu unul.
10
7
Si sa nu ia si MUIE DE LA CEL CU TATA IN GURA PANA LA CEL CU BARABA SURA...CINSTITILOR !!!
12
4
Codruta a fost ca o mamaie pentru procurorii ei iubiti.
17
8
Ce figura tampa are baschetbalista asta mafioata.
17
15

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108