REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
19.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Fotbal: West Ham se îndreaptă în direcţia cea bună, a spus antrenorul David Moyes

Fotbal: West Ham se îndreaptă în direcţia cea bună, a spus antrenorul David Moyes

A.F. 14 octombrie 2022 | 00:00 323

"Începem să ne îndreptăm în direcţia cea bună", a declarat miercuri antrenorul lui West Ham United, David Moyes, cu o zi înaintea meciului de la Londra cu Anderlecht Bruxelles din Grupa B a Europa Conference League, din care face parte şi FCSB.

David Moyes

West Ham a început slab sezonul în Premier League, însă în weekend a legat în premieră două victorii în actuala ediţie a competiţiei, iar în Conference League a câştigat toate cele trei întâlniri din faza grupelor, prima dintre acestea împotriva lui FCSB (3-1 acasă), scrie Agerpres.

"Am câştigat cinci din ultimele noastre şase jocuri. Începem să ne îndreptăm în direcţia cea bună, iar jucătorii noştri cei noi se descurcă foarte bine. Vedem de asemenea semne mai bune de la jucătorii care s-au comportat atât de bine în ultimii doi ani", a afirmat Moyes, citat de site-ul clubului.

"Poţi să ai un start greoi sau unul extraordinar, iar lucrurile se pot schimba. Nu ni se pare că am început atât de bine cum am fi putut. Dar ne-am adunat împreună cu jucătorii nou-veniţi, iar ei au făcut cunoştinţă cu noi", a spus tehnicianul scoţian.

Moyes a remarcat replica bună dată de Anderlecht săptămâna trecută, în meciul câştigat de West Ham cu 1-0 în capitala Belgiei.

"Anderlecht a jucat bine, iar Silkeborg şi-a arătat şi ea capacitatea de a câştiga. Dar acum avem două meciuri acasă şi ştim că o victorie într-unul din ele ne va asigura probabil calificarea", a subliniat Moyes

"Vrem o adevărată competiţie aici (în cadrul lotului - n. r.) şi cred că o avem. Avem un grup de jucători cu adevărat puternic care se descurcă bine", a spus el.

West Ham este lider în Grupa B din Europa Conference League, cu 9 puncte, maximum posibil, urmată de Anderlecht, 4 puncte, Silkeborg IF, 3 puncte, şi FCSB, 1 punct.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272