REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

FOTO. Încă OPT CLĂDIRI DĂRĂPĂNATE din Constanța, SUPRAIMPOZITATE până la 500%!

FOTO. Încă OPT CLĂDIRI DĂRĂPĂNATE din Constanța, SUPRAIMPOZITATE până la 500%!

Replica API 26 decembrie 2018 | 00:27 873

Constanța are un aspect dezolant, neîngrijit, în parte și din cauza numeroaselor imobile lăsate în paragină. Municipalitatea a anunțat, în urmă cu ceva timp, luarea de măsuri drastice în privința proprietarilor care nu reabilitează clădirile: impunerea unei supraimpozitări între 300 – 500%, până la remedierea deficiențelor! În ultima ședință a Consiliului Local Constanța, consilierii locali au votat instituirea supraimpozitării pentru opt clădiri, majoritatea aflate în Zona Peninsulară a municipiului.

Astfel, a fost majorat cu 500% impozitul pentru clădirea situată în municipiul Constanţa, str. Mihail Kogălniceanu nr. 5-7, proprietatea Selmei Bari, pentru clădirea situată pe strada Sulmonei, nr. 30, proprietari Marius și Denise Roxana Munteanu și SC Model Constanța SA, cât și pentru clădirea corpului 1, de pe b-dul I.C. Brătianu, nr. 28, proprietatea SC Rommega SRL.

De asemenea, consilierii locali au votat supraimpozitarea cu 400% pentru clădirea situată pe strada Arhiepiscopiei, nr. 11, proprietatea SC Coral SRL, cât și pentru clădirea de pe strada Marcus Aurelius, nr 10, proprietari George Florin Coman și Gheorghe Coman, și pentru imobilul de pe strada Ecaterina Varga, nr. 34, proprietar SC Ideea Contrast SRL.

Pentru alte două clădiri, Consiliul Local a impus o supraimpozitare cu 300%: pentru imobilul de pe strada Arhiepiscopiei, nr. 20, proprietar SC Tănase Cadastru SRL, și pentru clădirea de pe aceeași stradă, numărul 22, proprietari Mihaela Odobescu, Ileana Popa, Eugen Șerban Lescovar, Dinu Ștefan Holban.

Cât privește clădirea părăsită de pe B-dul I. C. Brătianu, nr. 28, deținută de SC Rommega SRL, pentru corpul 1 s-a luat decizia supraimpozitării cu 500%, dar pentur corpul 2, supraimpozitarea va fi de 300%.

Nivelul supraimpozitării a fost stabilit în funcție de ancheta desfășurată, la fața locului, de polițiștii locali, care au constatat cât de degradate sunt clădirile.

F.B.

Citește și: IMPOZITE majorate şi cu 500% pentru clădirile lăsate în paragină la Constanţa - iată lista discutată de consilieri

SPIRITE ÎNCINSE pe taxe, impozite și investiții! Consilierii locali PNL NU au votat mai multe proiecte

Municipalitatea pune biciul pe cei care murdăresc orașul și imaginea orașului

Constanţa, în cazul unui MARE CUTREMUR: zeci de clădiri ÎN PARAGINĂ, 7 dintre ele fiind pe lista de supraimpozitare

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
putin, foarte putin
0
0
exemplul primarului din baneasa ...constanta sa fie declarata comuna
1
0
Apoi luate cu japca, daramate, locul dat la smecheri sa faca blocuri.
1
0
Halal tu esti idiot complet, cui nu-i ajunge pensia lui tanase cadastru srl sau la aia care stau in cladiri de milioane de euro, sa le vanda daca n-au bani sa le intretina.
0
2
Nu asta e solutia. Vreti sa-i fortati pe oameni sa vi le vinda pe nimic,important fiind terenul si amplasamentul.De ce nu ati propus sa fie ajutati cu un credit pentru reparare. Astora nu le ajunge pensia si voi le mariti impozitul. Sa le cumpere primaria,sa le repare si sa le vinda prin licitatie.Halal consilieri.Cica apara interesul constantenilor.
10
1
Voi ce impozitati firme fantome....si cand se ajunge la o suma ,D' le scoateti la licitatie zi le luati tot voi inapoi pe bani putini
7
3
Ideea Contrast nu este firma lui Mazare?
8
0
Casele alea au fost retrocedate catre Sc Coral Sc nu stiu cum si SC mafie, inainte de nationalizarea din anii comunismului astia erau proprietarii maaaaa sc coral si sc model nu va e rusine bai nenorocitilor ati jefuit o tara intreaga
8
2
Joc de glezne.Sa zica si el ca a facut ceva si este nevinovat de starea actuala a orasului.Panarame .
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108