REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° ConstanÈ›a Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° ConstanÈ›a Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Gabriela Firea: "Cîrstoiu are misiunea de a-l trimite acasă pe actualul primar general"

Gabriela Firea: "Cîrstoiu are misiunea de a-l trimite acasă pe actualul primar general"

Victor ROTARU 8 aprilie 2024 | 00:00 662

Gabriela Firea îi transmite candidatului PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, că are "misiunea de a-l trimite acasă pe actualul primar general", NicuÈ™or Dan.

Gabriela Firea: 'Cirstoiu are misiunea de a-l trimite acasa pe actualul primar general'Gabriela Firea

Gabriela Firea, care a fost primar general din partea PSD, în mandatul 2016 - 2020, scrie, sâmbătă, pe Facebook, că a văzut cum în ultimii ani "am ajuns la un dezastru" în sectorul 1, care a fost cândva "Capitala Capitalei".

"Sectorul 1 a fost cândva Capitala Capitalei. Sunt foarte ataÈ™ată de acest sector, am locuit multă vreme aici, mi-am crescut băiatul cel mare în Sectorul 1 È™i am muncit mulÈ›i ani tot în aceasta zonă. Am văzut cum s-au transformat cartierele È™i la ce dezastru am ajuns în ultimii patru ani.

Sunt convinsă că se va schimba totul pentru că am încredere deplină în echipa politică din Sectorul 1. Îl felicit pe colegul mei Petre Florin Manole pentru reconfirmarea în funcÈ›ia de preÈ™edinte a organizaÈ›iei PSD Sectorul 1 È™i pe toÈ›i colegii din conducerea executivă a organizaÈ›iei, prim-vicepreÈ™edinÈ›i, vicepreÈ™edinÈ›i, secretar general. Am văzut cum s-a transformat echipa social-democrată din Sectorul 1 È™i cât de unită este acum.

Colegii mei sunt pregătiÈ›i pentru o luptă electorală, cu proiecte È™i idei pentru oameni. Cei care conduc acum Primăria Sectorului 1 au reuÈ™it în patru ani să facă vedetă È™obolanul, chiar o mascotă a celui mai bogat sector al Capitalei. Sunt sigură, însă, că bucureÈ™tenii nu mai pot fi pacăliÈ›i.

Îl susÈ›inem pe George Cristian Tuță candidatul alianÈ›ei PSD-PNL la Primăria Sectorului 1 È™i vom fi cu toate forÈ›ele alături de el. Îi urez succes È™i lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianÈ›ei PSD-PNL la Primăria Capitalei, care are misiunea de a-l trimite acasă pe actualul primar general. E nevoie de un alt model administrativ în toată Capitala", a mai spus Gabriela Firea, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te-ai mai calmat Gabitzo ca parca erai turbata contra lui Ciolacu pentru ca nu te-a pus pe tine candidata la primaria Bucureshtiului,a procedat si Ciolacu cu tine cum a facut Dragnea cu Grindeanu dupa ce l-a dat jos din fotoliu de primministru,urla Grindeanu ca apucatu contra lui Dragnea si a PSDeului pana la pus Livache shef la ANCOM cu un salariu mai mare decat al primuluiministru si apoi s-a sucit Grinda la 180 de grade,zi PSD si gata.
1
0
Dispari! Cu toata gasca ta infecta de hoti p******i. Lepra asta nu are rusine, demnitate. Este o nulitate absoluta. Va rog sa nu o votati nici la alegerile pentru PE!
2
0
c***a asta a obținut ceea ce nu spera și acum latră, adică face ce știe ea mai bine. Eu credeam ca este deja după gratii, dar cum drogații noștrii magistrati ceicu pensii speciale nai au puțin și lscot nevinovat pe Pascu, morții sunt de vina, tara de c***t
2
0
Derbedeul Doctor unde a trimis arsii dela Colectiv atunci cand erau internati la Spitalul ce-l conducea ? Cine cunoaste subiectul sa ne descrie momentele de groaza
7
1
Jarla, javra, jarla $€$€
6
1
il ajuta pe cirstoiu sa deschida gura mare sa incapa tot !!!
8
0
Vise, nici măcar locul 2 nu prinde ! Firea , asta își dorește si ea, să sară apoi la beregata lui Ciolacu!
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272