REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Gabriela Firea, fost primar al Capitalei

Gabriela Firea, fost primar al Capitalei

A.F. 27 ianuarie 2024 | 00:00 1233

Gabriela Firea, fost primar al Capitalei

„Oricât s-ar chinui dreapta USR-PNL să se laude cu munca noastră, lucrurile sunt certe și verificabile. Chiar nu sunt bucureștenii atât de naivi să creadă că a muncit USR și PNL la contractul pentru termoficare pe care actualul primar general l-a semnat în prima lună de mandat. Acolo s-a muncit trei ani pentru finanțare. În fața bucureștenilor, dreapta USR-PNL să se laude cu proiectele lor mari pentru Capitală, finanțate din fonduri europene. Dar, ce să vezi, acestea nu prea sunt.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar parca această doamnă când era primar a declarat că București este în faliment financiar, și de ce nu vorbește si de gaura de peste 2 miliarde lăsată la bugetul primăriei capitalei , dacă ar avea un pic de decenta și bun simț ar aplica poziția struțului.Rusine.
2
0
E problema bucurestenilor. Firea sau nasparliul de acum din primarie,toata asta e doar problema alegatorilor inteligenti din Bucuresti. Cine suntem noi sa le calcam in picioare dorinta si vointa? Noi avem de lucru cu alegerile noastre,si ele rezultat al gandirii pline de logica si desteptaciune. Ce ziceti daca bucurestenii ar critica excelentele noastre alegeri si pe minunatii primari din judet?
2
2
Parca vaca asta era plecata din țară, javra ordinara, nu îți este rușine sa mai apari, indiferent unde? Valea, hoata ordinara, ai dovedit de cești capabila. Mulțumește i domnului ca nu au ieșit furcile și topoarele, o meritați
7
0
Ia sa vedem ce am invatat la Antene? Sa mintim, sa furam, sa dam cu k*t pe oamenii cinstiti care vor sa faca ceva bine si sa dam bani la toata Famiglia. Ametindu-i pe cei saraci cu duhul, traim bine. O vipera parvenita.
9
1
Apare ca ciuperca, după ploaie.Si apare unde și când nu te aștepți. Zice și ea acolo doua,trei vorbe și apoi dispare un timp,iar plouă, iar scoate capul și tot așa. Ea știe pe unde haladuieste,dar când apare,păi sperie copii,chiar pe aia mai măricei.
11
5
communist cunt
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272