REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Gările din Costinești, Neptun și Mangalia vor fi REABILITATE și MODERNIZATE

Gările din Costinești, Neptun și Mangalia vor fi REABILITATE și MODERNIZATE

Replica API 12 septembrie 2021 | 20:16 6849

Despre starea precară în care au ajuns gările din județul Constanța nu mai este prea mult de spus. Turiștii care aleg să vină la mare cu trenul sunt nevoiți să tranziteze și gările care arată jalnic, ca după un război. Persoanele sunt neamenajate, scaunele sunt rupte, iar călătorii sunt nevoiți să facă slalom printre obstacole pentru a coborî și urca în trenuri. Cu toate astea, Compania Națională de Căi Ferate CFR SA – Sucursala Regională de Căi Ferate Constanța a transmis la APM Constanța două proiecte pentru modernizarea și reabilitarea stațiilor din Neptun HC, Costineși Tabără, Ciulnița și stația CF Mangalia.

(Gara Mangalia)

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA prin Sucursala Regională de Căi Ferate Constanța a depus la Agenția pentru Protecția Mediului două proiecte ce vizează modernizarea și reabilitarea stației Cf Costinești Tabără, Neptun HC, Ciulnița și stația CF Mangalia.

(Gara Neptun)

Iar răspunsul autorității competente nu a întârziat să apară. Astfel, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: ,,Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” pentru cele două proiecte.

(Gara Costinești Tabără)

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din mun. Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:apmct.anpm.ro.

(Gara Neptun)

Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 19.09.2021 (în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ).

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si gara din Eforie ar trebui modernizata
0
1
Trenuri directe cand? Zici ca suntem in evul mediu. Poate vrem sa calatorim direct oriunde dar, nu ne e permis decat pana la Constanta. Mangali exista doar in sezon. Trenurile MAngalia Constanta in extrasezon sunt o cocina. Nu ca ar arata mai bine vara.
6
0
In viitor vom reamenaja garile de la Sulina,Mahmudia,Ostrov,Navodari,Harsova,Dunavat,Chilia,Sf Gheorghe delta,Mila 23,Crisan si Maliuc.Sa vedeti ce inseamnapnl si grija lor ptr tara.Votati si mooie luati.
4
3
Persoanele sunt neamenajate? Tu citesti ce scrii?
10
0
si ascunde comentarii.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108